Eladó ház Boldog 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Boldog 88 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8200641
Referenciaszám: HZ018438
Frissítve: 15 napja

Boldog eladó családi ház 4 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
373 864 Ft/m²
88 m²
Alapterület
987 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BOLDOG -  CSALÁDI HÁZ3 SZOBA -  987 nm-es TELEKPINCE + MŰHELY + TÁROLÓK + ÓLAKNeked ajánlom ezt a lehetőséget, ha :- szeretnél nagyobb telket, mely művelésre - állattartásra alkalmas- ha tetszik a stabil, masszív, régi stílusú ingatlan típus, mely ráadásul megfelelő állapotban van- adott 3 hálószoba + nappali, de belülről kiválóan alakítható az ingatlan- bőven van hely pakolásra! (spejz, műhely, padlásfeljáró, tároló, ólak......)- körbekerített, rendezett udvar- többen vagytok vagy családalapítás előtt állsz, és szükséged lesz a térre- napfényes, világos helyiségAz ingatlan régi stílusú, DE megfelelő állapotban van! Tiszta, rendezett, száraz, jelenlegi állapotában is alkalmas lakhatásra!Telek:- 987 nm- körbekerített- közművek az ingatlanban (csatorna, víz, gáz, villany)- rendezett udvar (régen művelték a területet, a fólia vázszerkezete még nincs teljesen elbontva, folyamatban a rendezése)- udvaron fúrt kút a locsoláshoz- nagykapu, udvari beállási lehetőség- átmenő forgalomtól mentes, aszfaltos utcábanHáz:- hasznos alapterülete: 88,3 nm- valós alapterülete: 118,3 nm- teljes alapterülete (műhely + pince + ólakkal együtt): 156 nm- gázkonvektoros fűtés- tégla szerkezet- cserép héjazat- betonfödémes- szigetelt alap- régi típusú, de jól működő, megfelelő állapotú fa nyílászárók és redőnyök- beépített, zárt veranda és lépcsőfeljárók- összesen 3 bejárat az ingatlanba- magasított alapon állóBoldog Hatvanhoz közeli, falusias jelellegű, nagyon hangulatos település, mely iskolával, óvodával, bölcsödével ellátott.Nincs messze Gyöngyös sem, így a nagyobb városok közelsége miatt a munkalehetőség adott!Nézd meg ezt a jó adottságokkal rendelkező és kiváló lehetőségeket rejtő ingatlan!Elsősorban készpénzek Vevők érdeklődését várjuk.Hívj!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ildikó Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 317 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ildikó Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 317 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY