Eladó ház Bokod 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bokod 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8279955
Referenciaszám: H343086_68775
Frissítve: 4 napja

Bokod eladó családi ház 3+1 fél szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
317 373 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1291 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Képzeli el egy olyan otthont, amelyben a generációk együtt, mégis külön élhetnek, megőrizve a magánszférát, de mindig csak néhány lépésre egymástól. Ez a háromszintes családi ház tökéletesen megteremti ezt a lehetőséget – egy otthon, ahol a mindennapok könnyebbé válnak, ahol a családi összejövetelek, a közös élmények új értelmet nyernek. A birtok főbejáratán belépve egy hatalmas, zöldellő kert fogad, ahol a természet közelsége és a praktikum találkozik. Az udvar központi részén egy fedett, beton alapú terasz várja a családi vagy baráti összejöveteleket, ahol a kerti grillpartik igazi eseménnyé válhatnak. A gyermekek számára játszótér biztosítja a gondtalan szórakozást, míg a melléképületek gazdag lehetőségeket nyújtanak tárolásra, műhely kialakítására vagy akár állattartásra is. A telek gondozása sem okoz gondot, hiszen saját fúrt kút áll rendelkezésre. Az otthon fő élettere az első emeleten található, ahol minden részlet gondos felújításon esett át. A minőségi anyagok és az egyedi megoldások itt harmóniában találkoznak. Az új nyílászárók mellett a beltéri ajtók is egyedileg készültek, a teljes villanyhálózat és fűtési rendszer megújult, emellett pedig az elegáns hideg- és meleg burkolatok teszik igazán otthonossá. A tágas amerikai konyhás nappali szíve lehet a családi életnek, egyedi konyhabútorral és modern felszereltséggel. Az emelet további részein két teljes és egy fél szoba, egy fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, valamint beépített szekrényekkel rendelkező közlekedő található. Innen egy tágas teraszra is kiléphetünk, amely a mindennapok kényelmét szolgálja. A földszint jelenlegi állapotában még várja az esztétikai megújulást, ám funkcionálisan teljesen rendben van. Minden helyiség fűtött, árammal, vízzel és csatornával ellátott. Az elrendezés – konyha, mellékhelység, szoba, garázs, kazánház, fatároló és pince – sokféleképpen alakítható, attól függően, milyen igények merülnek fel. A földszintet házon belül és saját bejáraton keresztül is megközelítheted, így akár önálló lakrészként is funkcionálhat. A második emelet, azaz a tetőtér jelenleg beépíthető állapotban van és lehetőséget kínál arra, hogy új tulajdonosa a saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki. Jelenleg csak a lépcsőházból közelíthető meg, de külön bejárat is kialakítható. Bár a munka nagy része még hátravan, a tetőtérből nyíló zöld, kerti panoráma és a kialakítható lakrész nyújtotta kényelem minden bizonnyal megéri az erőfeszítést. Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy olyan otthon, ahol a jövőt hosszú távra tervezheted. Ideális választás azoknak, akik nem riadnak vissza attól, hogy egy életművet hozzanak létre, ahol minden egyes lépés személyes és maradandó. Gyere, nézd meg személyesen és engedd, hogy magával ragadjon ennek az ingatlannak a különleges hangulata! Ha kérdésed van, vagy bármiben segítségre van szükséged, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot! Szükség esetén a hitel ügyintézésében is számíthatsz rám!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázskertpanorámateraszpincebútorozotthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kotsis Norbert Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kotsis Norbert Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY