Eladó ház Böhönye 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Böhönye 75 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8227493
Feltöltve: 15 napja

Böhönye eladó családi ház 3 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
225 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1192 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál Böhönyén, csendes mellékutcában, egy 75 m2-es családi házat! Az épület egy 1192 m2-es telken helyezkedik el. A ház tégla falazatú, található benne 3 szoba,konyha, spájz, fürdőszoba wc-vel.Az ingatlan igény szerint felújításra szorul. A ház utcafronti, be van vezetve a villany és a víz, gáz a telken belül található. Csatornahálózatra rá van kötve. A ház melegéről cserépkályha és kandalló gondoskodik. A tető átlagos, cserép fedésű. Az udvaron található 2 db tároló helyiség, és egy saját garázs. Az ingatlan csendes környezetben helyezkedik el,a központtól 850 méterre helyezkedik el. Rendezett tulajdoni viszonyok, per-és tehermentes, akár rövid időn belül birtokba vehető. Böhönye egy 2200 fős Község, amely a 61-es és 68-as főutat érinti. A községben található bölcsőde, óvoda,iskola, posta,orvosi rendelő,gyógyszertár,étterem,bolt,pékség és még számos üzlet megtalálható Böhönyén. Marcali 22 km-re, Kaposvár 33 km-re míg Nagykanizsa 35 km-re helyezkedik el. A Balaton 40 km -re található, amely autóval 45 percen belül elérhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY