Eladó ház Bodorfa 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bodorfa 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097490
Referenciaszám: H484299
Frissítve: 1 napja

Bodorfa eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
271 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2260 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBÓL! Folytassa, fejezze be Ön, legyen álmai Otthona! Beépíthető tetőtérrel, 2 férőhelyes garázzsal, 3 lakószobával, 110 négyzetméteren várja új lakóit, cégünk által megvételre kínált ingatlan Bodorfán! Hasznos alapterületén előszoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, nappali és hálószobák járhatók be. Beleértve a közlekedőket, illetve a pincelejárat valamint padlásfeljárat kialakítására alkalmas helységet. Víz, villany hálózata a felújítás félbemaradtával, használatlanul, működésre készen várja új használóit. 3X16A+10A illetve az ipari áram is bevezetésre került. Gázcsonk a telken belül. Fűtéséről jelenleg elektromos panelek gondoskodnak, pinceszinten viszont kialakításra került fatárolásra, kazán beszerelésre alkalmas helység. Természetesen kéményekkel, melyek szintén nem kerültek használatba! A homlokzat és belső állapot, úgy ahogy a tetőszerkezet is jó állapotban van. Kisebb esztétikai hibák fellelhetőek. Nyílászárók fából készültek. Az ingatlan alapja, lábazata kőből, falai téglából épültek. Nem vizes! Nem dohos! Nem penészes! A telek csodálatos növényzettel körülölelt hosszanti irányú, enyhén lejtős, kiváló termőföld. Alkalmas kertészkedésre, illetve nagyságából ítélve akár állattartásra is. Befektetők jelentkezését is várjuk! Nyugodt környezetét tekintve alkalmas vendégház, vadászház kialakítására, akár apartman, panziókénti üzemeltetésre. Balaton 30 perc autóút, 30km-es körzetben több város is könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel is. Ami az ingatlanból hiányzik, az Önben megvan! Hozza magával fantáziáját, kreativitását! Mi miben segítünk? -Ügyvédi szolgáltatások -Hitelügyintézés ,ha el kell adnia a vásárláshoz? -Értékbecslés -Piacelemzés -Energetikai tanúsítvány -Prémium fotózás -Home Staging szolgáltatás Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását! Járjuk be együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Kitti Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Kitti Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY