Eladó ház Bodony 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bodony 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8177280
Referenciaszám: HZ066070
Frissítve: 14 napja

Bodony eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
189 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
684 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget örök panorámával a Mátrára, amelynek köszönhetően egy csendes, nyugodt környéken található családi ház lehet az Öné, mely tökéletes választás a természetközeli élethez, anélkül, hogy le kellene mondani a modern kényelemről. Fedezze fel Bodonyt, ezt a kis gyöngyszemet Heves megyében, ahol a természet közelsége és a közösségi élet kiváló egyensúlyban van. Az itt lakók barátságosak, és a településen belüli események mindig összehozzák az embereket. Ha most vásárol, nem csak egy új otthont, hanem egy új életstílust is választhat. Az ingatlan fekvése ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a közeli Mátra hegyvonulatainak nyújtotta lehetőségeket, mint például a kirándulás, a hegyi kerékpározás vagy éppen a tiszta levegőjű környezet adta kikapcsolódás. Bodony falu tökéletes hely azok számára, akik szeretnének egy kicsit távolabb kerülni a város zajától, mégis könnyedén megközelíthető maradnak számukra a nagyobb városokban lévő szolgáltatások. A közelben található óvodák, iskolák és kereskedelmi egységek kielégítik a mindennapi szükségleteket is. IngatlanrólVegyes falazatú családi ház, ,mely 100m2Vályog  és téglaSzáraz falak ,nincs süllyedve az ingatlan 3 szoba plusz étkező-konyha Külön Fürdő,külön wcA telek mérete 684 m22020 fűtés korszerűsítésA fűtésről Gáz kazán gondoskodik, ami egy megbízható és gazdaságos megoldás a hideg téli napokon ,plusz kettő darab vegyes tüzelésű kályha.Az ingatlanhoz tartozik egy 26 m2-es műhely és egy 15 m2-es téglaépítésű garázs is, biztosítva ezzel a munkavégzéshez vagy hobbikhoz szükséges teret. Irányára 18 900 000.-Keressen bizalommal ,ha felkeltette érdeklődését !Kizárólag a Duna House kínálatában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauman Szilvia Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauman Szilvia Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY