Eladó ház Bodolyabér 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bodolyabér 104 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8259656
Referenciaszám: H491543
Feltöltve: 5 napja

Bodolyabér eladó családi ház 4 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
124 038 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1274 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 06. 1:30 és 2024. 10. 06. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 40 818 Ft
Második évtől
53 519 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A magyarhertelendi termálfürdőtől pár perces autóútra, Bodolyabér csendes utcájában, az Ady utcában vár rád egy igazán különleges lehetőség, amely ideális választás lehet családosok számára. Ez a használt ház 104 nm alapterülettel és 1274 nm-es telekkel rendelkezik, ahol a tágas tér és a természet közelsége garantálja a nyugodt, családi életet. Az ingatlanban négy szoba található, amelyek lehetőséget adnak a kreatív elrendezésre, így könnyedén kialakíthatod a saját otthonod hangulatát. A ház fűtése vegyes (cirkó), ami biztosítja a kellemes meleget a hideg téli hónapokban is. A garázsban egy autó kényelmesen elfér, így nem kell aggódnod a parkolás miatt. A panoráma, amit az ingatlan nyújt, lenyűgöző, és a természet közelsége minden reggel egy új élménnyel ajándékoz meg. Bodolyabér nemcsak a csendes környékéről ismert, hanem a kiváló közlekedési lehetőségeiről is. Az ingatlan közelében található buszmegálló lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen elérd a közeli városokat, míg az autós közlekedés is zökkenőmentes, hiszen a főbb utak könnyen megközelíthetők. A környék biztonságos és barátságos, így ideális helyszín lehet a gyerekek számára is, akik szabadon játszhatnak a szabadban. A Falusi Csok támogatás igénybevételével még kedvezőbbé teheted a vásárlást, így ez a ház nem csupán egy otthon, hanem egy remek befektetési lehetőség is. A környék adottságai, a zöld területek, a termál fürdő, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy itt valóban otthon érezd magad. De....... - nem árt, ha van némi kreativitásod - szeretsz alkotni, vagy van egy jól működő brigádod - és rendelkezel hozzá egy pici tőkével Vagy......... vedd igénybe az Állam adta lehetőséget a Falusi Csok támogatásra A lehetőség itt van, élj vele! Ne habozz, ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megtekinteni ezt az ingatlant, keress bizalommal. Álmaid otthona csak egy lépésre van tőled!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
D
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mecseki László Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mecseki László Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY