Eladó ház Bocskaikert 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bocskaikert 125 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8221025
Referenciaszám: H490183
Feltöltve: 24 napja

Bocskaikert eladó családi ház 4 szobás: 88,5 millió Ft

88,5 millió Ft
708 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
850 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 280 029 Ft
Második évtől
367 168 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség! Eladó egy igazán különleges ingatlan Hajdú-Bihar vármegyében, Bocskaikertben, ahol a nyugalom és a csend a jellemző. Az ingatlan egy 125 nm-es, tágas és világos 2004-ben épült családi ház, amely egy 850 nm-es telekkel rendelkezik. Az ingatlan 4 szobával, 1 fürdőszobával és egy 12,5 nm-es terasszal rendelkezik. A garázsban egy autó számára férőhely áll rendelkezésre. Az ingatlan rendezett, statikailag kiváló állapotú. Ez a ház korszerű technológiákkal rendelkezik, beleértve a hőszivattyút és a padlófűtést (opcionálisan gáz és vegyestűzelési fűtési lehetőséggel). Így egész évben optimális hőmérsékletet tarthatsz fenn otthonodban, és minden pillanatban kényelemben élvezheted az életet. Fenntartási költsége alacsony, A nappali tágassága és világossága miatt nagyon kellemes helyiség, amely a család minden tagjának kényelmét biztosítja. A kertben fúrott kút, dísznövények, első és hátsó kert, elektromos, távirányítású nagykapu, Elhelyezkedés: Bocskaikert csendes, zöldövezeti részén található, távol a város zajától, mégis könnyen megközelíthető távolságra az alapvető szolgáltatásoktól és közlekedési útvonalaktól. A településen óvoda ,iskola,termelői piac,kiváló étterem,bevásárlási lehetőség. Az ingatlanról teljes körű videó felvétel készült, a megtekintése érdekében weboldalunkon keresse a H490183 regisztrációs számon vagy keressen telefonon közvetlenül. Amennyiben fontos Önnek az értékállóság, de mindezt egy igényes környezetben képzeli el, akkor jó helyen jár! Nézze meg és utána döntsön!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2004
Terasz:
12,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hriczuné Sápi Júlia Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hriczuné Sápi Júlia Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY