Eladó ház Bocfölde 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bocfölde 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277303
Referenciaszám: 169166-4723717
Frissítve: ma

Bocfölde eladó családi ház 6 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
330 464 Ft/m²
151 m²
Alapterület
899 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169166 hivatkozási számú bocföldei családi ház. Bocföldén, 151 nm-es, felújítandó családi ház eladó. Az ingatlan egy 899 nm-es sík gondozott telken helyezkedik el. Az épület az 1950-es években épült, utcafronti B38-as tégla falazatú, pala tetővel . A házban az alsó szinten az előszobán, étkezőn kívül találunk még egy konyhát, 2 tágas szobát egy kamrát, egy felújított tusolóval WC-vel ellátott fürdőszobát. Az otthon melegét BAXI gázkazán biztosítja, de az alsó szint egyik szobájában cserép kályha is meleget ad a hideg napokon. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Felújításra került az elektromos hálózat, mely során 3X 16 amper és vezérelt áram is kiépítésre került. 2019-ben vízvezeték rendszert is felújították. A külső nyílászárókat 30%-ban kicserélték, az ablakok udvar felőli részét zsalugáterrel látták el.. A kertben fúrt kút is található. Az emeletre fa lépcsőkön juthatunk fel, ahol egy nappali és 2 tágas szoba ,továbbá egy tusolóval, wc-vel ellátott fürdőszoba kapott helyett. A gardróbból vezet fel az út a padlásra. Az udvaron található még egy , 20 nm-es garázs, melynek kapuja az udvarba nyílik; valamint egy19 nm-es különálló melléképület is, mely korábban műhelyként funkcionált. Szintén az udvaron található egy 9 nm-es nyári konyha, kazánház, fatároló és egy 7 nm -es pince. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető A banán és egyéb gyümölcsfákkal ellátott udvar kiválóan alkalmas lehet baráti, családi összejövetelek helyszínének. Aki olyan családi házat keres, ami azonnal költözhető vagy ha saját ízlése szerint a mai kor igényeire formálná, annak kiváló választás hisz az udvar kevés energiával gondozható, ha pedig szeret barkácsolni, akkor ez az ingatlan Önre vár. Nagycsaládosoknak, 2 generációs családoknak kifejezetten ajánlom. A házzal szemben sportpálya, játszótér található. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bocföldei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169166Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY