Eladó ház Birján 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Birján 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205165
Referenciaszám: 318775
Frissítve: 15 napja

Birján eladó családi ház 4 szobás: 395,75 millió Ft

395,75 millió Ft
2 082 895 Ft/m²
190 m²
Alapterület
15000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 252 222 Ft
Második évtől
1 641 886 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Páratlan Udvarház Birjánban – A Természet és Nyugalom Szerelmeseinek! Csak a VR360INGATLAN kínálatában! Pécstől mindössze 8 percre, Birján csendes, igényes falusi környezetében várja új tulajdonosát ez a mesés udvarház. A 1,5 hektáros birtokon saját ültetésű fákból álló arborétum és egy bájos kis kápolna is található, amely tökéletes visszavonulást nyújt a természet ölelésében. Az 190 m²-es, korszerűen megépített családi ház minden igényt kielégít: 3 tágas hálószoba a nyugodt pihenésért 2 modern fürdőszoba a maximális kényelemért Nagy nappali konyhával és étkezővel, ideális családi és baráti összejövetelekhez Gardrób és egyéb praktikus helyiségek A melléképületben található kazán és a napelemes rendszer gondoskodik az energiahatékony fűtésről, míg a dupla garázs kényelmes parkolást biztosít. A hagyományos, épített kazán fával és bármivel fűthető, továbbá van gázkazán, szuper cserépkályha és hűtő-fűtő klíma is. Az Arborétum: A birtokon elterülő arborétum igazi ékköve az ingatlannak. A gondosan megtervezett és karbantartott arborétum különleges és ritka fákkal büszkélkedhet, melyeket szeretettel és szakértelemmel ültettek és gondoztak. Itt minden évszakban új csodákat fedezhet fel: tavasszal a virágzó fák illata tölti be a levegőt, nyáron a zöld lombok árnyéka nyújt menedéket, ősszel a színes lombkorona kápráztatja el a szemeket, télen pedig a hóval borított ágak nyújtanak mesebeli látványt. Az arborétum tökéletes helyszín a nyugodt sétákhoz, meditációhoz vagy akár családi piknikekhez. Ez a kivételes ingatlan igazi paradicsom a természet és a nyugalom kedvelőinek. A saját ültetésű arborétum békés környezetet teremt, ahol minden nap új élményeket kínál a természet szépsége. Az ingatlant 1992-ben Csaba építtette, nagy odafigyeléssel minden részletre. A házat 40 cm-es szigetelés védi körbe, a padláson is 40 cm-es a szigetelés. Az egyedi, szigetelt üvegezésű nyílászárók cseréje a legkorszerűbb műanyag ablakokra történt. A ház utolsó a faluban, közvetlen szomszéd nincs, így semmi zaj nem szűrődik ide, csak távoli zajok esetleg. A ház körül és az arborétumban többszáz madár található, a madárcsicsergés állandó kísérője a lakóknak. Az ingatlanon 30 éve nem használnak vegyszert, még a gyümölcsfákhoz sem. A birtok különleges mikroklímája miatt soha nem szenvednek a nyári kánikulától vagy az erős hidegtől. A telken saját fúrt és ásott kút található, melyek az öntözéshez elengedhetetlenek. A fúrt kút 40 méter mély, 25 méteres vízoszloppal. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! További információkért érdeklődjön telefonon még ma! Lépjen kapcsolatba velünk a VR360INGATLAN-nál, és találja meg álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
B
duplakomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY