Eladó ház Biharkeresztes 168 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Biharkeresztes 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8072684
Referenciaszám: H482433
Frissítve: 1 hónapja

Biharkeresztes eladó családi ház 6 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
327 381 Ft/m²
168 m²
Alapterület
2307 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed a tökéletes otthont három generáció számára? Akkor ez a te lehetőséged! Eladó egy impozáns, napelem rendszerrel felszerelt, 4 fürdőszobás, 4 szobás, emeletes ház, mely két külön főbejárattal rendelkezik, amelyből az egyik egy kis garzon lakás. A ház ideális elhelyezkedése a település fő utcájából közvetlenül nyíló csendes utcában található. A domb tetején elhelyezkedve, gyönyörű kilátást nyújtva a környező vidékre. Az emelet két végén tágas szobák, közöttük pedig egy nagy világos tetőterasszal ellátott terület található, melyek mellett külön padlástérrel rendelkezik. A földszinten pedig egy tágas nappali, étkező és konyha található, valamint egy spájz is helyet kapott. A ház minden részlete gondosan megtervezett, így garantálva az otthonos hangulatot és a kényelmet. Az udvarban található egy hatalmas melléképület, mely akár lakóházzá is átalakítható, pincével és garázzsal rendelkezik, valamint tető alá épített járdával és padlás lakásként beépíthető térrel. A gyönyörűen parkosított kertben pedig gyümölcsfák teszik még kellemesebbé az otthon hangulatát. Az ingatlan igény esetén teljes bútorozással eladó. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és lépjen be az álmai otthonába még ma! Napelem Rendszer és Szárnyas Elegancia: A nap energiáját hasznosítva, a ház fenntartható üzemmódban működik, miközben szárnyas stílusával és eleganciájával lenyűgözi az érdeklődőket. Modern Kényelem és Tágas Szobák: 4 fürdőszobával és 4 hálószobával rendelkezik, két külön főbejárattal biztosítva mindenki számára a magánéletet és kényelmet. A központi fűtés pedig minden helyiséget kellemesen melegben tart. Funkcionális Elrendezés és Luxus Felszereltség: A földszinten tágas nappali, étkező és konyha található, melyeket egy hosszú folyosó kapcsol össze. Az emeleten találhatók a hálószobák, melyeket világos teraszok tesznek még vonzóbbá. Extrák, amik még különlegesebbé teszik: A házhoz tartozik egy hatalmas melléképület, ami akár lakóházzá is alakítható, valamint egy gyönyörű kert, mely tele van gyümölcsfákkal és zöld területekkel, ideális a kikapcsolódásra és a családi összejövetelekre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY