Eladó ház Bicske 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bicske 122 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8291476
Referenciaszám: zsuzsa.konkoly.si@gmail.com
Frissítve: ma

Bicske eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
613 934 Ft/m²
122 m²
Alapterület
2956 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bicskén, egy nyugodt környezetben eladó egy 2018-ban épült, kétszintes, 122 nm-es családi ház. Az eladó családi ház egy 2956 nm-es gyümölcsöskert közepén fekszik, ahol alma, dió, körte, mogyoró, füge és más gyümölcsfák is találhatók, a környék pedig rendszeres látogatója az őzeknek és vadnyulaknak, így a természet közelsége mindennap élvezhető. Az eladó zárt kerten lévő ház kiváló állapotú, azonnal költözhető, és semmilyen felújítást nem igényel. A ház korszerű fa nyílászárókkal van felszerelve, a fűtést vízteres kandalló biztosítja, a tető pedig szigetelt. Az ingatlan vízellátását fúrt kút szolgáltatja, a meleg vizet villanybojler állítja elő, a szennyvízkezelés zárt emésztővel megoldott. Egyik szobája klímával felszerelt, így a megfelelő hőmérséklet mindig biztosított. Kényelmesen megközelíthető az M1-es autópálya, amely mindössze 10 perc autóútra található. A közelben bevásárlóközpontok, orvosi rendelő, iskolák és éttermek is könnyen elérhetők. Az ingatlan zártkerti besorolású, művelési ág alól kivett, külterületi fekvésű, és teljes bútorzattal eladó. Ha egy csendes, természetközeli otthont keres, ahol a természet varázsa mindennap része lehet az életének, keressen bizalommal! Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a kulcsátadásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Legyen közös a sikerünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendespanorámakamrateraszpincebútorozottklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konkoly Zsuzsa Royal Az iroda összes hirdetése
+36 70 530 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konkoly Zsuzsa Royal Az iroda összes hirdetése
+36 70 530 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY