Eladó ház Bicske 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bicske 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8262021
Referenciaszám: 38-4874
Frissítve: 7 napja

Bicske eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 032 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁSSAL MEGVÁSÁROLHATÓ INGATLAN! CSOK-HITEL, CSOK PLUSZ, Energetikai besorolás: BB > ZÖLDHITEL ILLETÉKKEDVEZMÉNY A fenti támogatások közül többet is igénybe lehet venni, mindegyik felhasználása attól függ, hogy jogosult-e rá a Vevő?! ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANT KÍNÁLUNK BUDAPESTTŐL 30 percre: BICSKÉN ! A DÉLI fekvésű ingatlan csendes környéken, a város szélén, Bicske egyik utolsó utcájában helyezkedik el, az M1-es autópálya és az S10-es Győr-Budapest-Déli vasútvonal mentén. (Bicske-alsó vonat állomás gyalog 8 perc, autóval 2 perc. Budapest-Kelenföld vasútállomás autóval, vonattal egyaránt 30 perc.) A kb.10-12.000 lakost számláló városka szélén 5 perc autóútra Tesco, Lidl, a központban pedig Spar szupermarket található. A településen számos oktatási intézmény, több Iskola, Óvoda, és Gimnázium is elérhető. 2022.építésű PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ingatlan osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, használati megosztási szerződéssel, amellyel az esetleges jogi kérdések kizárhatók. A két ingatlan egymástól TELJESEN FÜGGETLEN BEJÁRATOKKAL és közművekkel rendelkezik! Szóban forgó DUPLAKOMFORTOS ingatlanhoz tartozó telek mérete éppen akkora,amit még szívesen gondozunk:550m2. Hasznos lakóterülete 125m2,+ 30m2 terasz / Amerikai konyhás nappali+ 4 hálószoba elosztású. A CSALÁDI OTTHON ELOSZTÁSA IDEÁLIS! Am.konyha nappalival 45m2 , Hálószobák: 10,10,12,12m2 Fürdőszobák: 5-5m2, Mosókonyha/gardrób szintén 5m2 PARKOLÁS TELKEN BELÜL,AKÁR TÖBB AUTÓVAL IS LEHETSÉGES! Szigetelés:15cm hungarocell, tető: 30cm fújt cellulóz Hűtés: 5db hűtő-fűtő, split kíma, ebből 4 a hálószobákban, egy a nappaliban található. Fűtés: HŐSZIVATTYÚ padlófűtéssel és melegvíz termeléssel Falazat: 30 cm-es YTONG főfalak, 10 cm-es szintén YTONG válaszfalakkal. Nyílászárók: 3 rétegű üvegezéssel, műanyag nyílászárók Az ár a KULCSRAKÉSZ állapotot tartalmazza! Burkolatokkal, szaniterekkel, világítástechnikával, légkondicionálókkal, nyílászárókkal, épített antracit WPC lemezes kerítéssel és térköves autóbeállóval, KONYHABÚTOR NÉLKÜL. Az épület jelenleg 95%-os készültségű. Szerződéskötést követően, RÖVID IDŐN BELÜL 100%-os KULCSRAKÉSZ állapotban kerül átadásra ez az igényes családi otthon! Minden további kérdésről telefonon tudunk tájékoztatást adni, illetve az ingatlan megtekintése is előre egyeztett időpontban lehetséges. Várjuk hívását !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortoskocsibeállóamerikai konyhakamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legèndi Andrea Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legèndi Andrea Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY