Eladó ház Bicske 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8250714
Referenciaszám: 0939
Feltöltve: ma

Bicske eladó családi ház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
930 392 Ft/m²
102 m²
Alapterület
602 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Bicskén Képzelje el az életet egy új építésű, modern családi házban, amely tökéletesen ötvözi a központi elhelyezkedést a csendes és nyugodt környezettel. Ez az ingatlan Bicske szívében található, ahol a város lüktetése és a kertvárosias lakókörnyezet békéje találkozik, hogy egyedülálló otthont kínáljon Önnek és családjának. Az építkezés májusban elkezdődött és a tervek szerint 2024 októberben a ház kulcsrakész lesz. A 602 nm-es telken fekvő, vadonatúj családi ház minden igényt kielégít. Ytong falazata 20 cm-es falszigeteléssel, valamint 30 cm-es mennyezeti szigeteléssel gondoskodik az energiahatékonyságról és a kellemes hőérzetről egész évben. A 125,5 nm hasznos alapterület (az elektromos autótöltős garázzsal együtt) 160,5 nm bruttó alapterületen tágas tereket és kényelmet biztosít. A ház minden részlete a minőséget és a funkcionalitást tükrözi. A világos tereket is biztosító három rétegű műanyag ablakok, padlófűtés villanykazánnal, valamint egy vadonatúj hűtő-fűtő klíma a nappaliban - ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona minden évszakban a tökéletes hőmérséklettel várja Önt haza. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik modern és kényelmes otthont keresnek egy kiváló elhelyezkedésű, csendes környéken. Szeretné személyesen is megtekinteni? Kérdései vannak? Várom hívását! Palotai Péter 06204433242 Kérje a teljes dokumentációt a személyes megtekintés során, és küldöm Önnek 24 órán belül. A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY