Eladó ház Bicske 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bicske 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771036
Referenciaszám: H336688
Frissítve: 2 napja

Bicske eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
462 914 Ft/m²
170 m²
Alapterület
615 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Központi elhelyezkedés, világos terek és csendes környék. Az ingatlan a Fejér megyei Bicske belvárosában, a Bethlen Gábor utcában található. Alapterülete 151 nm, a telek mérete 615 nm. Az ingatlan 2 szinten 4 szobával, nagy nappalival, tágas konyhával és 2 fürdővel rendelkezik, valamint egy 6 nm-es terasszal és 2 erkéllyel. A szuterénben a garázs mellett mosókonyha valamint 3 egyéb helyiség található. A ház előtt kialakított parkolóhely biztosítja a parkolási lehetőséget, így nem kell aggódnod az autóddal kapcsolatban. Az ingatlan közepes állapotú, 3 légkondicionálóval felszerelt és részben bútorozott. A fűtést gáz (cirkó) biztosítja. Az ingatlan panorámája változatos, a környék biztonságos és csendes. A hely kiváló közlekedési lehetőségeket kínál, így az autóval közlekedőknek könnyen elérhető az m1 autópályán Budapest, Tatabánya. A tömegközlekedési lehetőségek is adottak, így a város könnyen megközelíthető busszal és vonattal is. Az ingatlan közelében számos lehetőség adódik a szabadidős és sport tevékenységekre, úgy mint művelődési központ, játszótér, uszoda, szabadtéri kondipark, futópálya. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének élni. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, mi mindenben segítségükre leszünk. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállósaját parkológarázsjó közlekedésűpanorámaerkélyteraszbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY