Eladó ház Biatorbágy 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Biatorbágy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7943969
Referenciaszám: 3723_3964
Frissítve: 19 napja

Biatorbágy eladó családi ház 7 szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
1 076 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
1740 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 851 163 Ft
Második évtől
1 116 026 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság a piacon!! A Biai Tóra panorámás ,több generációs családi ház ELADÓ! A kert végében a Benta patak folyik, mögötte a Biai tó, melyre gyönyörű kilátás nyílik. A telken két ház található, egy 2001-ben épült 60 m2 alapterületű, háromszintes (összesen 180 m2) családi ház és egy különálló 1800-as évek végén épült, 70m2-es parasztház, melyben két kis lakás (szoba+konyha+fürdőszoba) lett kialakítva 2000-ben. A családi ház fűtéséről (padlófűtés+radiátor) gáz cirkó és/vagy egy vegyes tüzelésű vízteres kandalló gondoskodik. A ház homlokzata szigetelt. A ház beosztása: földszinten nappali-konyha egyben + fürdőszoba benne wc-vel, valamint külön wc és egy gardrób; az emeleten 2 szoba és 1 fél szoba; az alsó szinten kétállásos fűtött garázs, mosókonyha található. A füvesítet (részben egyenes, részben lankás) telken legalább 50 fa „zöldell”, zömében gyümölcsfa és örökzöld. A két ház között 100 éves szép állapotú, borospince található, hangulatos kiülővel. Az ingatlan rendkívül csendes utcában helyezkedik el (a madárcsicsergést és a vizimadarak hangjait leszámítva) a természet közelében, mégis néhány perc gyaloglásra (!) van a bölcsőde, az új és régi önkormányzati általános iskola, a Czuczor Katolikus Iskola, a református iskola, 3 óvoda, valamint többféle bolt, cukrászda, kávézó, katolikus és református templom, könyvtár, bank, jóga stúdió, fitnesz terem és nem utolsó sorban a Volánbusz és Viabusz megállók. A vasútállomás autóval 6-8 perc, ahonnan 3 megálló a kelenföldi pályaudvar. Az M0, M7 és M1 autópályák könnyedén elérhetők. 20-25 perc Budapest autóval és vonattal is. (A vonat 30 percenként közlekedik.) Az új gimnázium és a Budapest-Balaton kerékpárút biciklivel kb.10 perc távolságra van. A társasház építésére is kiválóan alkalmas, Biatorbágyon egyedülálló adottságokkal rendelkező ingatlan – igény esetén – tovább bővíthető, a szintén az eladó tulajdonában lévő szomszéd telekkel (rajta parasztházzal), így közel 3000 m2 telekméret nyerhető. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertjó közlekedésűcsendespanorámateraszparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY