Eladó ház Besenyszög 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Besenyszög 90 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8221027
Referenciaszám: H490267
Feltöltve: 22 napja

Besenyszög eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
183 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1090 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy olyan ingatlant szeretnénk bemutatni, mely tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egy csendes, de mégis központi helyen élni. - Az ingatlan használt, felújítandó állapotban ház Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Besenyszög városában található. - Alapterülete 78 nm, míg a telek mérete 1090 nm. -A házban két szoba és egy fürdőszoba található. -A fűtés gáz (cirko), valamint kandallós fűtés is megoldható. -Beépített kemencével is rendelkezik a ház és megannyi lehetőséggel. -A vezetékek minden helyiségben ki lettek cserélve! -Az ingatlan bővítési lehetőséget is kínál. -Melléképületek, táróló helyiségek illetve ólak is kialakításra kerültek. -Állapota felújítandó, azonban az új tulajdonosnak lehetősége van arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki az otthonát. -Az ingatlan környéke rendkívül csendes és nyugodt, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától. -Ugyanakkor a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontosabb hely könnyen és gyorsan elérhető. -A környék kiváló adottságai közé tartozik az is, hogy a városban számos szolgáltatás és üzlet található, így mindig könnyen beszerezhetjük a szükséges dolgokat. Emellett a környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet családok számára is. Szívesen állunk rendelkezésére minden további információval kapcsolatban. Az alaprajz tájékoztató jellegű! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak, irodánk azokért felelősséget nem vállal! Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézéssel, CSOK+/falusi CSOK közvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg együtt! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiásné Mihá Alexandra Otthon Centrum - Szolnok - Baross utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiásné Mihá Alexandra Otthon Centrum - Szolnok - Baross utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY