Eladó ház Berhida 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Berhida 75 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8185232
Referenciaszám: H488232
Frissítve: 19 napja

Berhida eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
333 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1306 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berhida központjában családi ház eladó! Az ingatlan felújított állapotban van, per-,teher-, és igénymentes, azonnal költözhető! Leírása: - a bekerített telek területe 1036 nm, - a ház tájolása délnyugati, kő és tégla épület, - 75 nm-en nappali-konyha-étkező, kamra, két nagyméretű szoba, két fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll, - 25 nm-es fedett tornác, - közművek: áram, víz, csatorna, - vezetékek, burkolatok cseréje megtörtént - járólap és parketta - új fürdőszoba készült, friss festés, - a nyílászárók még a régi, fa ablakok, - hűtés/fűtés jelenleg nincs, klímával megoldható. Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet. Megtekinthető időpont egyeztetés után. Kérem, keressen bizalommal a mellékelt elérhetőségeken! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! #OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1967
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Borbála Otthon Centrum - Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Borbála Otthon Centrum - Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY