Eladó ház Berettyóújfalu 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Berettyóújfalu 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8202130
Referenciaszám: M284991-4711073
Frissítve: ma

Berettyóújfalu eladó családi ház 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
404 959 Ft/m²
121 m²
Alapterület
631 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berettyószentmártonban, a morotva részen eladó, 121 m2-es, nappali + 3 szobás családi ház. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve, Berettyószentmárton legkedveltebb környékén helyezkedik el, igazán családbarát és csendes utcában. A közelben helyezkedik el a morotva liget is ami, számtalan lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyóknak, mint pl. bobkart pálya, futópálya, játszótér, spinning és konditerem, squash, jégpálya. A Berettyópart ezen részén aszfaltozott és betonozott út található, ami remek lehetőség kerékpározásra, futásra. 500-600 métereses távolságon belül megtalálható és könnyen megközelíthető: - Fodrászat - Óvoda és bölcsőde - Lottózó - Virág bolt és kertészet - Vegyesboltok Az ingatlan főbb paraméterei: - 631 m2-es telek, amin még található egy 30 m2-es zárt garázs amiben ki van alakítva az akna rész és egy 35 m2-es melléképület kemencével, külön választva, jól kialakítható tároló helységekkel. - A házban egy 29 m2-es pincében található egy bárpult is, ideális hely kisebb összejövetelekre. - Gáz kazán, radiátoros és padló fűtéssel, valamint egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik a fűtésről. - A konyha beépített fa konyhabútorral és gépekkel. - 3 szobából 2 szobában beépített szekrények. - A fürdőszobában beépített dupla mosdó, zuhanyzó és masszázskád. - Felsőszint beépíthető, erkéllyel. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY