Eladó ház Beled 205 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Beled 205 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7717386
Referenciaszám: HZ096730
Frissítve: 17 napja

Beled eladó családi ház 4 szobás: 86 millió Ft

86 millió Ft
419 512 Ft/m²
205 m²
Alapterület
5644 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 119 Ft
Második évtől
356 796 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kúria megfizethető áron!Igen, jól olvasta,új gazdáját keresi ez a Beleden található feltételezések szerint egy főnemesi család korábbi lakhelye.Az 1910-es években épülhetett épület kitűnő állapotban van a gondos tulajdonosoknak köszönhetően. A szóbeszéd szerint a közelben lévő Barthodeiszky-kastély tervezője tervezte/inspirálta ezt az épületet is. Az épületet valamikor kettéosztották, de így is elég tágasak a terek. Az egyik lakrész több mint 100 nm, a másik 75 nm. Ha a következő gondolat az lenne, hogy az ilyen régi ingatlanokkal csak a gond van. Ez a  kivétel!- a víz, és csatorna vezetékek teljes egészében, a villany vezetékek részben cserélve lettek- az egyik lakrészben új műanyag nyílászárók vannak- több fűtési alternatíva: gázkonvektor és központi (fa és gáz-teljesen új) fűtés- a vastag falaknak köszönhetően télen tartják a meleget, nyáron kellemes hőmérsékleten tartják a házat- a 2 helyiségből álló tágas és világos pince (23 és 33 nm) száraz- a kifogástalan állapotban lévő padláson plusz lakrész alakítható ki (több helyről megközelíthető)- dupla garázs és számos melléképület áll a kertben- külön víz - és villanyóra (jelenleg egyben van), ezáltal könnyen leválasztható: kétgeneráció, albérletA hatalmas telekből jelenleg kb 2000 nm van használatban , a fennmaradó rész a másik utcáról is megközelíthető és tovább hasznosítható.Ritkán adódik ilyen lehetőség, ne maradjon le róla!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY