Eladó ház Bekölce 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bekölce 72 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8193721
Referenciaszám: 000386
Frissítve: 6 napja

Bekölce eladó családi ház 2 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
123 611 Ft/m²
72 m²
Alapterület
565 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 161 Ft
Második évtől
36 924 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000386 ÁRCSÖKKENÉS!!! A BÜKK-VIDÉK területén, egy csendes, alig 600 fős településen, BEKÖLCÉN, 2 szobás, 72 m2-es, összkomfortos családi ház eladó!! Az épület statikailag jó állapotú. Alapzata beton és kő, falazata vegyes építésű, az eredeti épület vályogból épült ehhez lett toldva téglából az előszoba. A tetőszerkezet fa szerkezete jó állapotú, kisméretű palával héjazott, esővíz gyűjtő csatornával ellátott. Az áramhálózat rézzel van vezetékelve, a víz és szenyvízhálózat csövei a konyha kivételével műanyagok. A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázcirkó készülék szolgáltatja, a fűtőtestek lapradiátorok. A meleg vízről átfolyós típusú gázkészülék (FÉG) gondoskodik. Egy szoba , a fürdőszoba és spájz ablaka fa a többi műanyag ablak, (az ablakok egyik szárnyán szúnyogháló van) a bejárati ajtó szintén műanyag, biztonsági kivitelű. Egy szobája és a spájz simított betonos, a több helyiség járólappal, metlaki lappal burkolt. A ház mérete, elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető! A porta körbekerített, 565 m2, a ház előtti kiskertben ásott kút van. A ház alatti pince (13 m2), kazánház és tüzelőtárolóként funkcionál, külső ajtón át lehet megközelíteni. Az udvaron van még egy nyitott , fém szerkezetű kutya kennel, a kertben egy fügefa és egy eperfa . Bekölce településnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Bélapátfalvától 6 km-re, Szilvásváradtól 15 km-re, Egertől, Egerszalóktól, Bükkszéktől 25 km-re található. A falu a Bekölcei-patak mentén fekszik, csendes, rendezett, tiszta levegőjű település. Megtalálható ami a mindennapi életvitelhez szükséges : élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, könyvtár, óvoda...... Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY