Eladó ház Bekölce 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bekölce 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098208
Referenciaszám: H484370
Frissítve: 19 napja

Bekölce eladó családi ház 3 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
245 882 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4067 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 131 Ft
Második évtől
86 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Bükk-vidék területén, egy csendes, alig 600 fős településen, Bekölcén kínálom megvételre - akár két generáció együttélésére is - ezt a bruttó 100 nm-es családi házat. Az ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy nagyon hangulatos, boltíves veranda, egy 11,5 nm-es pince, illetve egy 60 nm-es pajta is, utóbbiban garázs kialakítására van lehetőség. A ház villamossági és vízhálózatának teljes körű felújítása az elmúlt évben megtörtént, kivéve a hátsó részben lévő fürdőszobát, ahol még az eredeti vízvezeték-hálózat található, de az le van szekcionálva. Itt csőtörés is volt, a hiba elhárításra került, viszont ennek a nyomait lehet még látni a falakon, egyébként az épület száraz. A gépészet teljesen megújult 2022 augusztusban, 2 db új bojler került felszerelésre, új konyhabútor lett beépítve. A házban hőszigetelt műanyag és fa nyílászárókat találunk, az ablakok redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek, minden helyiségben járólap padlóburkolat van, az egyik szoba a 2024-es évben kapott új, minőségi laminált burkolatot. A fűtés jelenleg hagyományos módon van megoldva, kandallóval, illetve az egyik szobában és a fürdőszobában elektromos fűtőpanel van, de a régi gázkonvektoros fűtési rendszer hálózata is meg lett hagyva, így akár könnyen újra kialakítható ez az alternatíva is (a gázóra le lett szerelve). A vastag (60-70 cm-es) falaknak köszönhetően a fűtés költséghatékony és a nyári hónapokban a hűtésről sem kell gondoskodni. Az épület 5-6 éve teljesen új tetőszerkezetet kapott (új szarufák, lécek, cserép-héjazat)! A házra kamerarendszer is lett felszerelve. A hatalmas, 4 067 nm-es telek rendezett, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van. Az első udvar teljesen körbe van kerítve (2 000 nm), a kert kb. háromnegyed részig. A nagy terület ne legyen akadálya az esetleges adásvételnek, hisz ha az új tulajdonos kezelhetetlennek érzi, helyben talál majd segítséget a karbantartásához (kaszálás, tisztítás), illetve az ingatlan hátsó részének külön értékesítésére a későbbiekben lehetőség adódhat. Bekölce településnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Bélapátfalvától 6 km-re, Szilvásváradtól 15 km-re, Egertől, Egerszalóktól, Bükkszéktől 25 km-re található. A falu a Bekölcei-patak mentén fekszik, csendes, rendezett, megtalálható a teljesség igénye nélkül: élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, könyvtár, óvoda is. Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY