Eladó ház Békéscsaba 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 125 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8274837
Referenciaszám: 99_csa
Frissítve: 8 napja

Békéscsaba eladó családi ház 2+1 fél szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
536 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
2898 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, a Lencsési lakótelep mögötti csendes kertvárosias részen, Egyedileg kialakított díszkerttel, tervező mérnök álltal , korábban saját részre készült, különleges "kisugárzású " ház várja Azt a gazdáját, aki első látásra Ebbe beleszeret. Van rá esély, csak meg kell nézni személyesen. Megéri. Az ingatlan a kilencvenes évek közepén épült meg.. Stabil beton alappal, lábazattal rendelkezik. Blokktégla falazata van, A teteje vasbeton gerendából készült fa födémmel. Tetőszerkezet kiválló, szigetelt. Nyílászárók újszerűek. Át van vezetékelve, a közelmúltban 3X20 Amper fejlesztést kapott. A belső burkolatokat hajópadló, laminált parketta, szőnyegpadló, és mázas kerámia alkotják. A fűtést gáz cirkó kazán, csempekályha, és hűtő fűtő klíma biztosítja. Az ingatlan három szintből áll. A konyha alatt található egy 15 nm es száraz pince. A földszinten egy világos nappali, étkező, fürdőszoba és WC, konyha, kamra, van. A tetőtéri emeleten galériás háló, és egy fél szoba helyezkedik el. A kert közel 3000 nm, egyik hosszabbik oldalán saját öntözövíz csatorna húzodik el. Két részre van osztva, egy negyede klasszik termő gyümölcsfákkal van beültetettve. Másik nagyobbik hányada egy kis arborétum benyomását kelti. Található rajta kertész álltal tervezet, és ültetett számtalan díszfa és cserje, kiülők, és padok, kerti tó, grillező, kemence, bográcsozós rész, külső konyha-előkészítő stb. Maga a kert, és a ház kapott egy hangulatos díszvilágítást is. Az öntözést három fúrt kút biztostja telepített öntözőrendszerrel. Rajta teraszt, garázst, kocsibeállót, és tárolókat épitettek fel. Az főbejárat előtti utcafront rendezett, fel van töltve kaviccsal, és díszkerítéssel-világgítással lett kiegészítve. Lehet hogy pár extrát még kihagytam, ezért kell személyesen megnézni. " Ja és még van számtalan túlvásárolt anyag grátiszba. Az ingatlan nagyon jó állapotban van, belső területe alakítható, bővíthető. Rezsiköltsége alacsony. Kertje csodálatos, nyugalmat, pihenést, kikapcsolódást igér. Egy pár, vagy egygyermekes család megtalálja itt az életterét. Egyébbként vendégházként a leírt jellemzők alapján is kivállóan alkalmas. Az éár kicsit alkuképes. Hát ennyi.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágosétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY