Eladó ház Békéscsaba 153 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 153 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8206647
Referenciaszám: HZ078620
Frissítve: 21 napja

Békéscsaba eladó családi ház 5 szobás: 57,99 millió Ft

57,99 millió Ft
379 020 Ft/m²
153 m²
Alapterület
822 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 491 Ft
Második évtől
240 589 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAPPALI + 4 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ + GARÁZS ELADÓ!Eladásra kínálunk egy kiváló állapotú, 1986-ban épült, 2 szintes téglaépületet, amely külső hőszigeteléssel rendelkezik, így télen-nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít. A ház ablakai fából készültek, megőrizve a természetes eleganciát és időtállóságot.A ház belső tereit a napfény és az egyszerű elegancia jellemzi. A nappali + 4 szobás elrendezés, valamint a 2 fürdőszoba kényelmes és praktikus otthont nyújt minden család számára. A felső szint akár külön lakrésznek is használható, egy konyha-étkező kialakításával (erre a hely adott). A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, így a fűtési költségek optimálisan szabályozhatók.A fedett terasz közvetlen kapcsolatot biztosít a gondosan ápolt kerttel, ahol a nyári pihenés és a baráti összejövetelek garantáltak. A melléképület számos lehetőséget kínál, itt található egy nyári konyha csempekályhával, egy tároló, külső kamra és fa tároló is. A 822 nm-es telken egy 15 nm-es garázs is rendelkezésre áll. A kertet fúrt kútról lehet locsolni, így a növények mindig üdék és zöldek maradnak.Ez a ház tökéletes választás azok számára, akik egy karbantartott, tágas, napfényes és praktikus otthonra vágynak!AMENNYIBEN AZ INGATLAN FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT, VAGY A MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN KERESSEN BIZALOMMAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Péter Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Péter Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY