Eladó ház Békéscsaba 103 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 103 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8177768
Referenciaszám: 620_koimp
Frissítve: 20 napja

Békéscsaba eladó családi ház 3 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
533 981 Ft/m²
103 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Teljesen újjá épített, korszerű családi ház Békéscsabán! Modern technológiák és kényelmi szolgáltatások, verhetetlen áron. Érdemes megismerni ezt a páratlan lehetőséget! **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan Békéscsaba Jamina városrészében található a Veres Péter utcában . A nyugodt környék jó közlekedést kínál, buszmegálló 100 méteren belül. Ideális választás minden korosztály számára. Csendes, kellemes lakókörnyezet, barátságos szomszédokkal. Környezetét zöld övezet jellemzi. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Az épület földszintes kialakítású, családi ház. 1970-ben épült, de teljesen újjá lett építve. Az energetikai besorolása CC. 16 nm-es tágas terasz kapcsolódik hozzá. Udvari beálló áll rendelkezésre parkolás céljából. Az épület délkeleti tájolású, napfényes beltereket biztosítva. Az udvar rendezett, szép kilátással. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** Az ingatlan alapterülete 103 nm, három szobával. A nappaliban és a vizesblokkokban padlófűtés található. Két darab légkondicionáló berendezéssel felszerelve. Modern hőszivattyús fűtési rendszer és gáz cirkó melegvíz-kazán biztosítja a komfortot. Frissen újjáépített állapot, modern anyagokkal. Világos és tágas helységek, praktikus elrendezéssel. Az ingatlan udvari kilátással és kényelmes helyiségekkel rendelkezik. **AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK** Az ár: 55 000 000 Ft. Energiatakarékos H tarifás rendszer, 25 amperes bővítéssel. Gazdaságos fenntartási költségek az energia hatékony megoldások miatt. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** A környék csendes, nyugodt és kellemes lakóövezet. Közel található boltok és szolgáltatások. Számos zöldövezet és játszótér található a közelben. Békéscsaba központja gyorsan elérhető tömegközlekedéssel. Családoknak és idősebbeknek egyaránt ideális választás. Rendezett és biztonságos környék. Barátságos közösség és sokféle szabadidős lehetőség várja az új lakókat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY