Eladó ház Békéscsaba 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 200 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7975412
Referenciaszám: 120463
Frissítve: 7 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 86,5 millió Ft

86,5 millió Ft
432 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1070 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 273 701 Ft
Második évtől
358 871 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 szoba+nappalis családi ház beépíthető tetőtérrel eladó Békéscsabán Tágas világos belső terek, szépen gondozott parkosított udvarrész, nagy fedett terasz, csendes környezet. Ezek jellemzik leginkább az eladásra kínált ingatlant, mely Békéscsaba egyik kedvelt lakóövezetében található. Kihasználva azt, hogy a telek sarki elhelyezkedésű, a ház úgy épült, hogy teljesen körbejárható és a nagy ablakain keresztül bejutó napsugaraktól egész nap világos. A belső tágas terek ízléses kialakítása kényelmes lakóteret biztosít. A felső szint befejezése saját fantáziára van bízva, egyedi igények szerint kialakítható, ahova egy beton lépcsőn keresztül juthatunk. A lépcső igényes faburkolattal borított és kovácsolt vas korláttal ellátott. A ház ékessége egy gyönyörű csempekályha, amit még egy padlófűtés tesz komfortosabbá. A kinti lét hangulatát egy hatalmas, fedett terasz adja, ahonnan élvezni lehet a környék nyugodtságát, szépségét, a magas tujákkal körbevett kertet. Az udvaron egy félig elkészített medence várja új tulajdonosait, hogy azt befejezve kellemes fürdőzéseknek adjon helyet a nyári napokban. A ház részei: -193 m2-es alsó szint, garázzsal együtt -kétállásos fűthető, csempézett garázs, elektromos garázskapuval -előszoba, nappali, 3 szoba, amerikai konyha-étkező, kamra, mosókonyha, fürdőszoba -90 m2 felső szint, tetőtér beépítéses -70 m2-es körbe terasz A telek 1070 fm2, ahol található még egy -félkész medence -kerti sütögető -parkosított, rendezett udvar automata öntöző rendszerrel -fúrt kút -fatároló -játszótér Ha felkeltette érdeklődését ez a szép igényes, sok lehetőséget magában rejtő ház, akkor várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY