Eladó ház Békéscsaba 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba 123 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7893056
Referenciaszám: 856355
Frissítve: 27 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
454 472 Ft/m²
123 m²
Alapterület
427 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű családi ház Békéscsabán! A ház szerkezetkész állapotban állt évekig, befejezése idén folytatódott, jelenleg is építés alatt áll, napról napra kedvezőbb készenléti állapotba kerül, csak a burkolatok hiányoznak és a belső nyílászárók, így az új tulajdonos kiválaszthatja a neki tetsző színeket! Pontosításért érdemes megtekintenie személyesen, és egyeztetni! Az udvar 427 m2-es, az utca felől jó állapotú kerítéssel és kis- és nagykapuval kerített! Az udvaron Frühwald burkolatú járdák és bejáró került kialakításra. Az épület alatt egy 30 m2-es, száraz, kifogástalan állapotú pince található, melynek egy részében hőtőkamra került kialakításra. A földszint lakótere 46,5 m2, a konyha-étkező helyiséggel egy légterű nappali, illetve WC és zuhanyzó található ezen a szinten, a nappaliból egy vasbeton szerkezetű lépcsőn keresztül juthatunk a tetőtérbe. Ezen kívül a földszinten kialakításra került, egy dupla garázs, amely elektromos, magasított garázskapuval ellátott, így akár magasabb autó, kisteherautó tárolására is alkalmas. Szintén a földszinten található egy 45 m2-es üvegház, ami akár télikertként, vagy pihenő, szabadidős helyiségként, akár wellness helyiségnek is kialakítható, mivel víz és szennyvíz ebben a helyiségben is kiépítésre került. Az épület tetőtere 46 m2 hasznos területű, három hálószoba, egy fürdőszoba, szárítóhelyiség/mosókonyha került kialakításra. Az épület tégla falazattal épült, homlokzata és tetőtere hőszigetelt, a külső nyílászárók újak, 3 rétegű, műanyag szerkezetek. A fűtési rendszer teljesen kiépítésre került, a kazán és a radiátorok (ezek megvannak, az ár tartalmazza) felhelyezésével működőképes! Főbb jellemzők: - 427 m2 telek - 123 m2 lakótér - 28 m2 garázs - 45 m2 üvegház/tároló - Frühwald járdák és kocsibejáró, jó állapotú, falazott kerítés - Homlokzat hőszigetelése - Új fűtési rendszer - Minden helyiségben új aljzatbeton - Új víz, szennyvízhálózat - Falak glettelése, festése - Új elektromos hálózat A ház kiváló műszaki állapotú, tágas, világos, emellett családias környezetben helyezkedik el! Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
C
amerikai konyhapincemelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY