Eladó ház Békéscsaba, Belváros 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286766
Feltöltve: 5 napja

Békéscsaba eladó családi ház 6 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
422 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
770 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 477 Ft
Második évtől
315 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gabi Ingatlan megvételre kínál Békéscsaba kedvelt városrészén ,az Árpád Fürdőtől két perc sétára egy 770 m2 telken elhelyezkedő két generáció együttélésére alkalmas 2 lakásból álló ingatlant. Az utcafronti épület az 1960-as években épült ,vegyes falazattal. A 80 m2 lakásban kialakításra került egy konyha ,ebédlő és nappali egy légtérben, egy tusolós fürdőszoba, 2 szoba és egy kisebb gardrób.  2019-ben a lakásban több felújítás történt, új a villamos hálózat ,új a fűtésrendszer ( cirkó és padlófűtés a fürdőben) , új hűtő-fűtő klíma , újak a víz és szennyvíz vezetékek. Felújításra került a fürdőszoba, új a konyha bútor (gépekkel együtt az ár részét képezi), a bejárati ajtó ,valamint a közlekedőben és az ebédlőben újak a járólapok is. A másik lakrész 1987-ben épült tégla falazattal, a 100 m2-en, 2 és fél szoba, egy konyha és ebédlő egy légtérben, egy kézi kamra, külön fürdő és wc található.A fűtésről gázkazán a meleg víz ellátásról egy új villany bojler gondoskodik, valamint beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is. Mindkét lakrészhez fedett terasz tartozik. A két lakrész külön mérőórákkal van felszerelve. Az udvarban egy kétállásos garázs, melléképület , egy kis konyhakert , néhány gyümölcsfa ,fúrt kút , kerti csap található. Az ingatlan ipari árammal is ellátott. Ajánlom összeköltözőknek, nagyobb családoknak , befektetőknek a főiskola közelsége miatt több diáknak kiadható az ingatlan! Amennyiben szeretné megtekinteni a békéscsabai családi házat , illetve bármi kérdése van , kérem keressen a 06 30 916 0731 telefonszámon! Ha új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó közlekedésűcsendesklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 916 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 916 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY