Eladó ház Békés 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békés 92 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8267853
Referenciaszám: 323893
Frissítve: 7 napja

Békés eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
303 261 Ft/m²
92 m²
Alapterület
439 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok egy szép és csendes környéken található családi házat. Az eladó kétszintes (tetőtér beépítéses) családi ház egy barátságos környezetben 439 m2-es telken található a Hídvégi utcában. A ház 1984-ben épült beton alapon, beton lábazaton, téglafalazattal. Esztétikus és nagyon jó szerkezeti állapotú ház, igény szerint korszerűsítést a vevő igénye szerint elvégezhető. A teraszról az előszobába lépve egy mutatós lépcsővel találkozhatunk, ez előtt balra található a tágas nappali szoba utcai kilátással. Ezzel szemben találjuk az étkezőt, melyből nyílik a konyharész. A közlekedőből érhető elő fürdőszoba és mellette külön részben a toilette. A lépcsőn felmenve egy központi fekvésű közlekedőbe érünk ahonnan nyílnak a hálószobák, valamint az emeleti WC helyiség. Az utcafronti szobából lehet kimenni a fedett erkélyre. A ház összes hasznos alapterülete kb.: 92 m2, plusz melléképület és egy különálló garázs. A családi ház melegét gázkonvektorok biztosítják, míg a használati melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az udvaron zöld növényzet és hűvös árnyékot biztosító fák találhatók. Ajánlani tudom fiatal házaspároknak akik szeretnék megtalálni áraik házát. A vételárhoz CSOK Plusz igénybevetető! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott telefonszámon. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
F
komfortosgarázserkélyteraszbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békés-Lak Ingatlan Békés-Lak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 386 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békés-Lak Ingatlan Békés-Lak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 386 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY