Eladó ház Békés 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Békés 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230377
Referenciaszám: M285393-4733056
Frissítve: ma

Békés eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
235 758 Ft/m²
165 m²
Alapterület
1010 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye, Békés, belváros közeli részén egy vegyes falazatú, 165 m2 alapterületű, polgári jellegű családi ház eladó! A telek területe 1010 m2. A lakóépület felső része 3 tágas szoba (28-23-18 m2), konyha-étkező, kádas fürdőszoba, külön wc, üvegezett tornác kialakítású. A szobák külön bejárattal rendelkeznek és át is járhatóak. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az alsó épületben található a nyári konyha, a kazánhelyiség, és a kamra mely fűthető, és igény szerint szobának is átalakítható. A 40 m2-es melléképületben, tárolók (kerékpár, műhely, tűzifa) találhatóak, külön épületben pedig egy szerelőaknával ellátott 18 m2 alapterületű garázs. Az épület fűtése gáz illetve vegyes tüzelésű kazánról is működtethető cirkó fűtés, radiátoros hőleadással, valamint gázkonvektorok is rendelkezésre állnak. Az épület riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt. A telek parkosított, a kocsibejáró betonozott. Az ingatlan kis átalakítással alkalmas lehet 2 generáció együttélésére, vagy apartmanként is hasznosítható. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ----------------------Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Kérje személyre szabott ajánlatunkat. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1953
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin OTPip - Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Katalin OTPip - Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 252 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY