Eladó ház Bátonyterenye 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bátonyterenye 84 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7977527
Referenciaszám: 077163
Frissítve: 26 napja

Bátonyterenye eladó családi ház 3 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
189 286 Ft/m²
84 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megye, Bátonyterenye (Maconka), 84 nm-es, összközműves, tehermentes családi ház eladó! Alkalmi lehetőség az országos hírű, egész évben látogatott horgásztó szomszédságában! A Mátra hegység lábainál elterülő Maconkai-víztározó és tórendszere az elmúlt több, mint 20 évben, a természetközeli, családbarát horgászturizmus és a minőségi versenysport területén együttesen alapozta meg nemzetközi hírnevét; köszönhetően mindezt csodálatos környezetének, változatos szolgáltatásainak, valamint kiemelten a bőséges, sokszínű, rekordfogásokban gazdag halállománynak. Indítson vállalkozást! Vendégház kialakítására kiválóan alkalmas ingatlan! A családi ház udvaráról önálló, 21 nm-es, fürdőszobás, összközműves garzonlakás nyílik. Az ingatlan 1972-ben épült, vörös salakblokkból, pala manzard tetővel. Az elmúlt években felújításra került a fürdőszoba, továbbá, cserélve lett az utcafronti szobák ablaka és a bejárati ajtó (műanyag profil). Helyiségei: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, előszoba, terasz. A fűtést gázkonvektorok illetve hagyományos kazán, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlanhoz tartozó telek cca. 1300 nm nagyságú, körbekerített, területén részben füves és betonozott terület, valamint felszíni autóbeálló, gazdasági épületek, műhely és aknás garázs található. Általános iskola, óvoda, Lidl, buszmegálló 10 perc alatt elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
H
teraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY