Eladó ház Bátonyterenye, Maconka 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bátonyterenye, Maconka 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8255150
Referenciaszám: 702600637
Feltöltve: ma

Bátonyterenye eladó családi ház: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
269 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Bátonyterenye-Maconka! Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Nógrád vármegye, Bátonyterenye (Maconka) település csendes utcájában lévő, 2000 nm-es telken fekvő, 85 nm-es családi házat + egy kis házat. Az ingatlanban kialakításra került: étkezős-nappali, konyha, 2 szoba, wc, és fürdőszoba. A ház melegéről kandalló gondoskodik. 2022-ben felújításon esett át az ingatlan, ekkor lettek új műanyag nyílászárók és ajtó valamint burkolás, festés és kisebb felújítások. A telken található még egy kisebb ház is, ezt jelenleg tárolónak használják, ez külön helyrajzi számon szerepel. Az ingatlan egy nyugodt, csendes és rendezett mellékutcában helyezkedik el. !!!5-10 percre a Maconkai Tó!!! Salgótarjántól 16 km, Budapesttől-Maconka 97km, Hatvantól 45km. Maconka 1984 óta Bátonyterenye városrésze a mai Nógrád vármegyében. A település az 1950-es megyerendezés előtt Heves vármegye pétervásárai járásának kisközsége volt, az 1950-es megyerendezés folytán lett Nógrád megye része. 1965-ben csatolták a szomszédos Nagybátonyhoz, mely Szúpatakkal és Kisterenyével egyesítve alkotja a várost. A település a 2409-es úton található. Közelben élelmiszerüzlet, LIDL, buszmegálló , óvoda és iskola, orvosi rendelő található. Rengetek kirándulási lehetőség, illetve a kedvelt horgászparadicsom, a Maconkai víztározó is pár percre található. Munkalehetőség is bőven akad a környéken. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ingatlan megtekintés céljából időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY