Eladó ház Baté 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baté 108 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8146874
Referenciaszám: HZ017312-4669269
Frissítve: 2 napja

Baté eladó családi ház 3 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
356 481 Ft/m²
108 m²
Alapterület
4166 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 821 Ft
Második évtől
159 729 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvártól 15km-re 4 szobás ház eladó A ház 103 négyzetméter alapterületű, 4233 négyzetméter területen fekszik. A terület kiválóan alkalmas gazdálkodásra, nagyobb területet igénylő vállalkozás kezdésére, akár állat tartásra, vagy zöldség termesztésre. A ház 2000-ben kívül-belül felújításra került. ( ablak csere, víz, villany vezetékek cseréje, gázfűtés kialakítása ) Az épület nemcsak külső szigetelést, de padlás szigetelést is kapott). A házban 2 db egyenként 22 négyzetméteres szoba, 1db nappali, 1 db étkező, 2 db fürdőszoba található, ebből az egyikben zuhanyzó került kialakításra a másik fürdőkádas kialakítást kapott, mindegyik helységben van WC. Ezen felül van egy konyha és egy 4 négyzetméteres kamra. Az ingatlan rendelkezik egy 13m hosszú üveges terasszal, padlásfeljárós kazánházzal, ahol a vegyes tüzelésű kazán mellett megtalálható a vízlágyító készülék, ami a bejövő összes vizet szűri, lágyítja, megkímélve a háztartási gépeket a vízkövesedéstől. A nyári meleg elviselését a felszerelt klíma teszi kellemesebbé. Előzőeken felül van nyári konyha, pince, egy filagória, ami a nyár esti beszélgetések kedvenc helyszíne lehet, de napközben is kiváló helyszín tud lenni pl. egy nagyobb mennyiségű zöldség- gyümölcs eltevésének előkészítéséhez. A melléképületben két óriási tároló, akár műhely kialakításra alkalmas helyiség, 2 db 7x5 m-es garázs, és egy 3 rekeszes 6x7 méteres tyúkól található. A kertben alma-, meggy-, szőlő-, és szilvafa található Az udvar lehetőséget ad kedvenc háziállatunk szórakozására is. Irodán független pénzügyi szakértője ingyenes segítséget nyújt a megfelelő hitel kiválasztásában. Energetikai tanúsítvány, CSOK, jogi szakértelem? Irodánk teljes körű ingatlan értékesítési szolgáltatásával segíti Önt. Megtekintené? Hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY