Eladó ház Bársonyos 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bársonyos 75 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250735
Referenciaszám: 0985
Frissítve: 8 napja

Bársonyos eladó családi ház 3 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
185 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1357 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Bársonyoson, Kisbér közelében Bársonyos csendes, barátságos településén, Kisbér mellett eladó egy 75 négyzetméteres, tégla építésű családi ház. Az ingatlan egy 1357 négyzetméteres telken helyezkedik el, ami bőven elegendő teret nyújt kertészkedéshez, szabadtéri programokhoz vagy akár további építkezéshez. A ház jelenlegi elosztása: 2 szoba étkező konyha előtér fürdőszoba A fűtés kandallóval megoldott, de elektromos fűtési lehetőség is adott. A ház jó állapotban van (képeken még láthatók a jelenleg megkezdett felújítási nyomok), a villany- és vízvezetékek már ki lettek cserélve, a nyílászárók nagy része korszerű, egy ablak kivételével. A tető cserépfedésű, ami biztosítja az épület tartósságát. A házhoz tartozik egy garázs vagy tároló, amely egy autó számára nyújt kényelmes parkolási lehetőséget. A telek mérete és elrendezése sok lehetőséget rejt magában, akár bővítésben, akár kert kialakításában gondolkodik az új tulajdonos. Az ingatlan különlegessége a környék nyugodt, barátságos lakóközössége. Bársonyos ideális helyszín a természet közelségét kedvelők számára, ugyanakkor Győr is könnyen elérhető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keressen minket bizalommal a további részletekért és megtekintésért! Kiss Szandra +36205604110 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY