Eladó ház Barnag, Fő Utca 213 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Barnag, Fő Utca 213 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7983905
Referenciaszám: 212800323
Frissítve: 20 napja

Barnag eladó családi ház 4 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
985 915 Ft/m²
213 m²
Alapterület
3200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 664 477 Ft
Második évtől
871 247 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Balatonfelvidéken, Káli medence nyugodt, hangulatos falujában, Barnagon kínálom eladásra a minden igényt kielégítő, pazar környezetben elhelyezkedő házat. Barnag mindössze 15 km-re található a Balatontól, 20 km-re fekszik Veszprémtől. A Barnag környékét látogatók műemlékekben és természeti szépségekben egyaránt gyönyörködhetnek. Barnag déli (Balaton felőli) oldala természeti szépségekben gazdag. A 12,01 km2 kiterjedésű községhatár két kistáj területén helyezkedik el. Északi harmada a Veszprém–Nagyvázsonyi-medence, míg déli része a belterülettel együtt Balaton-felvidék és kismedencéi kistájba sorolandó. A Pécsely külterületén magasodó Zádor-vár és az alatta található forrás megközelítése Barnagon keresztül a legcélszerűbb, az útvonalat táblák jelzik. A vár kilátójából gyönyörű kilátás nyílik a Tihanyi félszigetre és a Balatonra. Természetközeli, fantasztikus környezetben lévő falut az utóbbi időben kezdték felfedezni. Jelenleg mindössze 127 lakossal rendelkezik. A hirdetésben szereplő ingatlan teljes egészében, egyedi igényeknek megfelelően, minden részletre kiterjedően került felújításra. Műszakilag és esztétikailg minőségi anyagok felhasználásával, magas szinten történt a kivitelezés. Jelen állapotában, szinte a teljes berendezéssel szeretné értékesíteni az ingatlant tulajdonosa. A faluban a felújítások során mindenki igyekezett megőrizni a sváb jelleget. Házak nagy részben köböl épültek, szinte kivétel nélkül hordozzák az akkori kor építészeti stílusait. A ház 3200 nm-es telken fekszik, gyönyörű parkosított kertben. A lakóház alapterülete 213 nm, ami magába foglal 4 szobát, 2 fürdőszobát, konyha-étkezőt és az egyéb kiszolgáló helyiségeket is. A bejárat mellett közvetlenül tudjuk megközelíteni a boros pincét és padlásteret is. Amennyiben további bővítést szeretne új tulajdonosa, lehetőség van br 200 nm tetőtér beépítésére is. Telken található még 100 nm es pajta és egy nyári konyhával ellátott garázs is. Az ingatlan tehermentes, költözése rugalmasan megoldható ! Megtekintéshez előzetes egyeztetés szükséges.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Krisztián Bk Ingatlanstudio Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Krisztián Bk Ingatlanstudio Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY