Eladó ház Baracska 167 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baracska 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258060
Referenciaszám: H342541
Frissítve: 1 napja

Baracska eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
634 746 Ft/m²
167 m²
Alapterület
1025 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baracska csendes, kertvárosi részén, a Tompa Mihály utcában található ez a kivételes, használt lakóingatlan, amely ideális választás lehet családok, vagy befektetők számára egyaránt. Az ingatlan 167 nm alapterülettel és 1025 nm-es telekkel rendelkezik, így bőséges teret biztosít a mindennapi élethez és a pihenéshez. A három tágas szoba és a két fürdőszoba kényelmesen elhelyezkedik, lehetővé téve a családtagok számára a privát szféra megőrzését. A világos nappali a középpontja a lakásnak, ahol a családi összejövetelek és baráti találkozók felejthetetlen pillanatai születhetnek. A terasz, amely 29 nm-es nagyságával ideális helyszínt biztosít a reggeli kávézáshoz vagy a nyári grillezésekhez, szintén hozzájárul a lakás vonzerejéhez amelyhez tartozik egy kerti sütő is. Az ingatlan jó állapotú, a fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, így a téli hónapokban is kellemes meleg várja Önöket. A parkolóhely udvari beálló formájában biztosítja a kényelmet, így a parkolás sosem jelent problémát. Udvaron egy kisebb tároló és egy nagyobb külön bejáratú mellék épület található. Baracska nemcsak a lakás miatt vonzó, hanem a környék csendes és biztonságos jellege miatt is. Az ingatlan 2 db összeépített épületből áll, az első vályog téglás és utólag hozzáépített tégla épület. Az ingatlan rendelkezik Felső szinttel amely kiépített 37,7nm-es egybefüggő közművesített. Nyílászáró, új elektronikai kábelezés és új víz vezeték cserén át esett az épület. Az ingatlan udvarán fúrt kút található. Az ingatlan 3 bejárattal is rendelkezik. A település nyugodt atmoszférája ideális otthont kínál azoknak, akik a város zajától távol, de mégis közel szeretnének élni a főbb közlekedési lehetőségekhez. Az ingatlan közelében található buszmegálló és vasútállomás lehetővé teszi a gyors és kényelmes közlekedést Székesfehérvár és Budapest irányába, így a napi ingázás sem jelenthet gondot. A környék számos lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére is. A közeli zöld területek és parkok ideális helyszínt biztosítanak a családi sétákhoz, sportoláshoz, vagy akár csak a természet élvezetéhez. A helyi közösség barátságos és összetartó, a gyerekek számára pedig kiváló iskolák és óvodák állnak rendelkezésre a környéken. Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy lehetőség arra, hogy egy csendes, barátságos környezetben éljen, ahol minden adott a boldog és kényelmes élethez. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen bármilyen kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére! Az ingatlan piaca folyamatosan változik, így érdemes mielőbb lépni, hogy Ön is részese lehessen ennek a kivételes ajánlatnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornasaját parkolókertcsendesgardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravasz Csaba Hera ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravasz Csaba Hera ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY