Eladó ház Baracska, Arany János utca 207 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baracska, Arany János utca 207 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7952119
Referenciaszám: HZ022709
Frissítve: 21 napja

Baracska eladó családi ház 8 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
337 681 Ft/m²
207 m²
Alapterület
705 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTGENERÁCIÓ, NAGYCSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM !Baracskán aszfaltozott utcában, rendezett házak környezetében eladó egy jelenlegi kialakítása alapján egy 2 lakásos családi ház. Baracska Érdtől 15 perces távolságra, Budapest pedig 30 perc alatt elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.Az ingatlan alsó szintje a 80-as években épült téglából, majd 2005-ben teljes felújításon esett át illetve  teljesen új szint épült rá és hozzá. Új villany és vízvezetékek, tetőtér pedig Homlokzatra 5 cm hőszigetelés került.A hozzá tartozó telek terület 705 m2-es, teljes közművel ellátva. A kertben ásott és fúrt kút is található, melynek köszönhetően a kert locsolása díjmentes. Található még a telek végében egy 20 m2-es tároló, amiben villany is elérhető. Az ingatlan 2 külön bejáratos lakássá lett alakítva és egy 40 m2-es hangulatos közös társalgóval. 1 állásos, 30 m2-es garázsban parkolhatunk illetve pakolhatunk.Földszinti lakás: - Nettó 75 m2-es + 5 m2-es terasz- Előszoba- 2 jó méretű szoba- Nappali étkezővel- Konyha- Fürdőszoba - Külön mellékhelyiség- Pakolható padlás részA lakásnak saját kombi gázkazánja van, radiátoros hőleadókkal. Alternatív fűtésként egy hangulatos kandalló található a nappaliban. Nyílászárók műanyag kivitelűek, 2 rétegű thermo üvegezéssel.Tetőtéri lakás: - Társalgóból közelíthető meg saját lépcsőfeljáróval és előtérrel- Nettó 77 m2-es- Jó méretű nappali étkezővel- Konyha- 3 szoba - Fürdőszoba - Külön mellékhelyiségSzintén saját kombi gázkazán üzemelteti a fűtést és a melegvizet, radiátoros hőleadással. A nyári meleget klíma berendezés teszi kellemessé az egész lakásban.A víz és a villany almérővel van felszerelve, hogy egyénileg tudjanak elszámolni.Az ingatlan egy nagy családi házként is használható, a társalgó egy szép nagy nappali is lehetne. Amennyiben befektetésben gondolkodik a 2 lakás albérletként kiadható, jelenleg is kivan adva.További információkért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY