Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7920250
Feltöltve: 9 hónapja

Bálványos eladó családi ház 2+1 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
613 846 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két telekből és két házból álló (külön helyrajzi számon) DK-DNy tájolású bálványosi kisbirtok eladó. A megadott ár a jobb állapotú házra vonatkozik a minimálisan kimérhető 1200 négyzetméter területtel.vásárlási igény szerint a többi megegyezés kérdése. 2 házból és egy melléképületből (kamra, garázs) valamint egy kis boltíves pince és egy fatárolónak használt hajdani kukoricagóré. Szabadtéri kisméretű pizza, kenyérsütő kemence és egy leendő kerti tároló betonalapja. Belterületi ingatlan, összesen 10.988 m2 Tehát nem igényel kifüggesztést ,( mivel építési telkek)aranykalászos képzést. szántó, legelő, konyhakert, mogyorós, diós gyümölcsös közlekedőutakkal- ként hasznosítva. A két hrsz-on lévő terület a helyi rendezési terv szerint legfeljebb 6 telek kialakítására is alkalmas lehet.Lf2 és Lf4 besorolással.A felújítandó ingatlan 15 millós irányárral a befejezendőt 55 milliós árral kínálom egyben kezelve.Megegyezés alapján az új tulajdonos által tervezett változtatásokat kivitelezőként el tudom végezni. Részlegesen bekerített, a szükséges anyag a folytatáshoz adott már. Enyhe lankás terület, több pontjáról panorámás kilátás. Szomszédoktól diszkrét távolságra, kellő intimitással szép környezettel. Balatoni strandoktól (Balatonszárszó, Balatonföldvár, Zamárdi) 16-20 perc autóval. Autópálya felhajtótól 6 km. Vendégház kialakítására, jurta telepítésére, táboroztatásra alkalmas. A telek rendezésénél permakultúrás szemléletet vettünk alapul. Az egyik ház teljes felújításra szorul, ez raktárnak van használva. A másik ház lakott, a felújítását kell befejezni. Villanyvezetékek, vízvezetékek, lefolyó vezetékek teljes cserére kerültek. A szürke és a fekete szennyvíz külön kerül gyűjtésre. Kémények újra lettek rakva. A födém szigetelve lett. A ház nettó 65 m2. A felújítandó épület is hasonló alapterületű. A lakóépület 2 szoba, fürdő, étkező-konyha, közlekedő kiosztású, fűtése sparhelt, és fűtőkemence . A terület a fűtőanyag felét kiadja. Elektromos padlófűtés a peremek mentén termosztátról vezérelve. Gázcsonk a telekhatáron belül. Vízrendszer előkészítve kútvíz fogadására és locsolórendszer üzemeltetésére. Két ásott kút van. A házakat a telken belül úttal lehet körbejárni. Elsődlegesen ügyes kezű gazdálkodáshoz is értő emberek figyelmébe ajánlom….

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 529 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 529 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY