Eladó ház Balmazújváros 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balmazújváros 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232255
Referenciaszám: M287523
Frissítve: 8 napja

Balmazújváros eladó családi ház 5 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
236 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
843 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balmazújváros központjának közelében, csendes, családbarát környezetben kínálunk eladásra egy két szintes 250 nm-es családi házat, amely ideális választás akár két generáció együttélésére is. Az ingatlan egy 843 nm-es telken helyezkedik el, mely számos lehetőséget kínál. A ház főbb jellemzői: -5 tágas, világos szoba, melyek elegendő helyet biztosítanak egy nagyobb család számára is. -2 fürdőszoba. -Szilikát falazattal rendelkezik, amely biztosítja az ingatlan stabil és tartós szerkezetét. Az épület 1983-ban épült, így masszív alapokkal rendelkezik. -A házhoz tartozik egy garázs, amely biztonságos parkolást biztosít, továbbá a telken található egy melléképület, amely kiválóan alkalmas állattartásra vagy tárolásra. -A fűtés kétféle lehetőséggel megoldott: gázkazánnal, illetve vegyestüzelésű kazánnal, így a téli hónapokban is gazdaságosan fűthető a ház. Az ingatlan Balmazújváros központjának közelében található, így a mindennapi ügyintézéshez szükséges boltok, iskolák, orvosi rendelők és egyéb intézmények könnyen, gyorsan elérhetők. A központi elhelyezkedés mégis csendes, nyugodt életvitelt biztosít. A telek mérete és elrendezése ideális lehetőséget nyújt a kertészkedéshez, szabadtéri kikapcsolódáshoz, vagy akár kisebb gazdasági tevékenységhez is. Ez az ingatlan ideális választás, ha egy tágas, több generáció számára is kényelmes otthont keres, Balmazújváros központjának közelében. További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az eladók és a vevők részére. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szanyi Dávid Zoltán Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szanyi Dávid Zoltán Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY