Eladó ház Balmazújváros 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balmazújváros 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8193688
Referenciaszám: H488584
Frissítve: 1 hónapja

Balmazújváros eladó családi ház 3 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
500 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
624 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két generációnak alkalmas családi ház ELADÓ Balmazújváros központhoz közel! Balmazújvárosban kínálunk eladásra egy 110 nm alapterületű, 3 szobás, 1 fürdőszobás, jó állapotú családi házat. Az ingatlan 624 nm-es telekkel rendelkezik, és a település központjában található, ahol a környék ellátottsága kiváló, és a közlekedés is kitűnő. Az ingatlan központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás családosoknak. Az ingatlan fűtése gázkazánról (cirko),radiátorokkal történik valamint egy nagy méretű, nagyon szép kivitelezésű cserépkályha áll rendelkezésre fűtési alternatívaként. A házban 3 élhető méretű, világos, tágas szoba található, egy nagy dupla mosdós fürdőszoba , melyet két éve újítottak fel,tágas konyha, valamint egy akár nagy családi összejövetelekre alkalmas étkező kap még helyet. A telken található egy 41 m2-es önálló lakrész, amely teljes felújításon esett át,szoba-konyha,fürdőszoba helységekből áll, és a fűtése H tarifás klímával megoldott. Nyílászárói műanyagok, szigetelve van az épület. Akár két generációnak is alkalmas az ingatlan. Az udvaron grillezési lehetőség , tárolók, illetve egy kb 35 m2-es könnyűszerkezetes garázs is található. A ház kitűnő lokációban található, de mégis csendes helyen, a központban lévő üzletek és szolgáltatások valamint a hivatalok, minden akár gyalogosan megközelíthető! Amenyniben további kérdése van az ingatlannal kapcsolatosan keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Árnyas Mónika Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Árnyas Mónika Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY