Eladó ház Balatonszőlős 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszőlős 75 nm
Hirdetéskód: 8268973
Feltöltve: 5 napja

Balatonszőlős eladó családi ház 1+2 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
4140 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk balatonszőlősi külterületi földterületünket, ami lakóházas ingatlan. Az ingatlan Balatonfüredtől kb. 4 km-re, a Balatonszőlősre vezető út jobb oldalán, a település előtt 200 méterre található. Könnyen megközelíthető, közvetlenül a főúthoz kapcsolódik, közelben van a buszmegálló. A két helyrajzi számon lévő, egymás mögötti földterületek felső része szőlő besorolású, jelenleg nincs rajta szőlő, de telepíthető. Az alsó terület gyümölcsös, ezen lakóház és melléképület is van. Az ingatlan gazdálkodás/kertészkedés mellett az alsó ingatlanrészen lévő lakóház révén lakhatásra alkalmas. Felújítása/átalakítása után a lakhatási lehetőségen kívül vendéglátói tevékenységre/borászati bemutatóra, vagy egyéb szolgáltatói tevékenységre is hasznosítható. A lakóház a főútról jól látható, figyelmet vonzó, dombon lévő elhelyezkedése, – de mégis kellő távolsága az úttól – a falura panorámás kilátást biztosít. Az ingatlantól Balatonfüred, Balaton-felvidék gépjárművel, busszal, kerékpárral könnyen elérhető. Az ingatlan eladási ára: 75 M Ft A földterületek könnyű megközelítése mellett az ingatlan egy másik előnye, hogy a rajta lévő lakóház és a nagy alapterületű melléképület/gazdasági épület 54 éve, - megvásárlásuk óta - hivatalosan szerepel a tulajdoni lapján. Villany van az épületekben, vízellátás a kertben fúrt kútból megoldott. A lakóépületben a lakás (kb.50 m 2 alapterületű): előtér, fürdő WC-vel, konyha és 1 + 2 félszoba, a garázs felett 12 m 2 nagyságú terasz. A lakótér alatt boltíves borospince, és mellette garázs található. A lakóépület mögött lévő kb. 85 m 2 alapterületű melléképület/gazdasági épület lakhatásra és/vagy tárolásra is hasznosítható. Az alsó rész 2933 m 2 alapterületű: gyümölcsös lakóházzal és gazdasági épülettel besorolású. A felette lévő földterület 1207 m 2 szőlő besorolású. Az ingatlan korlátozással, vezetékjoggal nem terhelt. Amennyiben ingatlanunk felkeltette az érdeklődését, akkor telefonon érdeklődhet. INGATLANOSOK NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 571 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 571 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY