Eladó ház Balatonszárszó 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszárszó 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237463
Referenciaszám: 1281.
Feltöltve: 7 napja

Balatonszárszó eladó családi ház 2 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
589 552 Ft/m²
67 m²
Alapterület
500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszárszón, a Balaton déli partján, a Balatontól kb. 2000 m-re, földszintes, jó állapotú, részlegesen felújított, iker családi lakóház, önálló helyrajzi számmal ellátott, (földhivatali nyilvántartás szerint társasházi lakás), 1/1-es tulajdonostól, csendes utcában, állandóan lakott övezetben eladó. Vegyesépítésű (vertfal és tégla), jó ár - érték arányú ingatlant ajánlok a figyelmükbe, - központtól kb. 1000 m-re található. A vertfal (vagy tömésfal) a kb. 60 cm-es falvastagságával kitűnő hőszigeteléssel rendelkezik. Ezáltal a téli időszakban jelentős fűtési költséget meg lehet takarítani. Az épületet hőszigetelő nyílászárókkal látták el. Szomszédoktól teljesen elszeparált, állandóan lakott, kertvárosi jellegű építési övezetben található az ingatlan. Állandó, egész éves ottlakásra, vagy akár nyaralónak is teljesen alkalmas ingatlan. Előzetes egyeztetés szükséges a megtekintéshez. Az épületről készült VIDEÓFELVÉTEL is alátámasztja az általam elmondottakat. Kérjük tekintse meg 4K minőségű INGATLANVIDEÓNKAT! YOUTUBE INGATLANVIDEÓ LEJÁTSZÁS https://youtu.be/WVSXyRHZCHo (A fenti hivatkozást (a https-től a link végig) ki kell jelölni, azután, be kell másolni, az adott böngésző címsávjába, azután ENTER-t nyomni.) (Saját oldalunkon, a deba.hu-n, csak rá kell kattintani az ingatlanvideó lejátszásához.) Alapterület: 67 nm Földszint: Nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba + WC, közlekedő, kazánház, szaletli, melléképület. Fűtése: gázkazán – radiátoros. Kód: 1281. KÉRJÜK, HOGY LEHETŐLEG TELEFONON KERESSENEK. Már 2001 óta Önökért szolgáltatunk! Teljes körű ügyintézés, kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány ügyintézése, díjmentesen segítünk a közművek átírásában. Eladáskor előre kitöltjük a közmű nyomtatványokat, ha a szerződő felektől hozzájárulást-meghatalmazást kapunk rá! Ingatlana eladásakor sem hagyjuk magára Önt. A kulcsátadásig, birtokbaadásig is végig visszük a teljes értékesítési folyamatot! Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda, Balatonlelle, Rákóczi Ferenc út 164., (Az iroda 7-es főút mellett a körforgalomtól (SPAR-tól, Márton cukrászdától) 300 m-re SIÓFOK irányába, a nagy SÁRGA táblánál található).

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesbelsőkertmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tibor BALATONI KORREKT INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tibor BALATONI KORREKT INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY