Eladó ház Balatonszárszó 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszárszó 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225371
Referenciaszám: M286975
Frissítve: 5 napja

Balatonszárszó eladó családi ház 6 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
517 648 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1193 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 447 Ft
Második évtől
365 094 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszárszón eladó 1193 nm-es telken elhelyezkedő épületegyüttes. A csendes kertvárosi ház főbb tagolása: 20 nm-es nappali + 4 hálószoba (külön bejáratú), melléképülettel, garázs és pincehelyiség, parkos udvar. A főépület 1970-es években épült kedvelt kádárkocka téglaház, 1,5 km-re a Balatonparttól, 1193 nm-es telken, összesen 150 nm-es. Nagy ház 120 nm 12 nm terasszal és 32,9 nm-es garázzsal. A ház végében egy kis lakrész, amely az udvarról is megközelíthető: szoba, nyári konyhával, teljesen különálló zuhanyzós fürdőszoba WC helyiséggel. A garázs és a kis ház tetőszerkezete is szigetelt, 4 éves új cserepeslemez borítással. A garázsban gázkonvektor, a kis házban 3,5 KW-os Inverteres klíma biztosítja a fűtést. Kert végében: udvari tároló 15 nm, 12 nm pincével. A nappali is felszerelt 5 kW-os klímával, garanciával. Jelenlegi állapota rendezett, esztétikai felújítást igény esetén elbírna. A házon 10 cm dryvit szigetelés, nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. Bramac tetőszerkezete és a csatornája is 8 éve teljes felújításon esett át. 2023-ban 4,2 KW-os napelemrendszer került kiépítésre. 3 fázisú áram is van. A szaldós elszámolású napelemek biztosítják az akár rezsimentes havidíjakat. A fűtéshez infrapanel, gázkonvektorok, fatüzelésű kályha és Klíma is lehetőséget ad. A háznak 4 kéménye van, ebből 2 használatos, 2 pedig jelenleg a tetősíkig vissza van bontva. A főépületben kádas fürdőszoba végében elválasztott WC található (melegvíz 120 literes villanybojlerrel). Felújítást/korszerűsitést igényel. Bevásárlási lehetőség pár perc sétával elérhető, buszmegálló 350 méter, a vasútállomás 1,5 km, orvosi rendelő szintén. Kiadásra, állandó lakhatásra vagy nyaralónak is kitűnő. Jelenleg is rövid távú kiadással üzemel. Balatonszárszó település Somogy megyében a Balaton déli partján található . A település a Balatonboglári borvidék része. A község arról híres, hogy a neves magyar költő, József Attila otthona és halálának helye volt. Látnivalók, kikapcsolódás: Balatonszárszó, kedves, kifejezetten családbarát nagyközség, lapos balatoni partszakasszal, 2 stranddal, melynél az egyik szabad strand így pénztárca kímélő a családnak. József Attila Emlékmúzeum: 8624 Balatonszárszó, József Attila utca 7. Krokodil állatkert: 8624 Balatonszárszó, Szemesi út 5. Csukás Színház, Könyvtár, Futball, Karate, Tenisz, Asztali tenisz, Játszóterek, valamint a nyár folyamán megrendezendő kulturális és szórakoztató programok. Pl. Szüreti felvonulás és mulatság stb. Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Ildikó Éva Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Ildikó Éva Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY