Eladó ház Balatonszárszó 275 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszárszó 275 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131386
Referenciaszám: HZ080496-4654750
Frissítve: 3 napja

Balatonszárszó eladó családi ház 10 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
527 273 Ft/m²
275 m²
Alapterület
752 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 805 Ft
Második évtől
601 575 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jól bejáratott,garantáltan nyereséget termelő vállalkozásba kezdene vagy befektetésen gondolkozik és Ön is a Balaton szerelmese? Önre vár a balaton parttól 800 méterre frekventált helyen elhelyezkedő, 2019-ben épült 2 szintes, 4 apartmanból álló apartmanház. Amit érdemes tudni: Az apartmanház 4 különálló apartmanból áll,melyhez külön fürdő+wc, gépiesített konyha tartozik, 16 fő befogadására alkalmas és még 8 fő részére pótágyazható. Kiváló választás nagyobb családok, baráti társaságok számára is. Ez a jól felszerelt,minden szegletéből tisztaságot,igényességet,kellemes otthonos érzetet keltő apartmanház teljes berendezéssel együtt eladó, mely központi elhelyezkedésének és jelenlegi tulajdonosának köszönhetően egy jól bejáratott, garantáltan nyereséges üzleti lehetőség. Nemcsak nyáron, hanem akár éves szinten is üzemeltethető, ehhez minden feltétel adott. A vendégek számára a rendezett, zárt udvarban jakuzzi, grillező, fedett terasz, gyerekeknek kis játszótér teszi lehetővé a kikapcsolódást. Parkolás a zárt udvarban összesen 8 autó részére biztosított. Itt 2 garázs is a rendelkezésre áll. Részletes üzleti terveket, kimutatásokat, tulajdonossal történő konzultációval megszervezzük, biztosítjuk. Az ár NETTÓ ár, mely áfa(+27%) köteles. Nincs más dolga csak hívjon és megmutatom Önnek személyesen is ezt a kihagyhatatlan ajánlatot! Hitelek,Vállalkozói hitelek intézésében állunk rendelkezésére, Hitel centrumunk segítségével megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb konstrukciót!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY