Eladó ház Balatonszárszó 178 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszárszó 178 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8017398
Referenciaszám: HZ085269
Frissítve: 22 napja

Balatonszárszó eladó családi ház 5 szobás: 123 millió Ft

123 millió Ft
691 011 Ft/m²
178 m²
Alapterület
521 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 389 194 Ft
Második évtől
510 302 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Többgyermekes családnak tökéletes választás! Már csak be kell bútorozni, CSOK igényelhető! Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy Balatonszárszón, ebben a napfényes, tágas és gazdaságosan fenntartható családi házban találja meg új otthonát! Balatonszárszó, ahol az ingatlan elhelyezkedik, egy kedvelt település Somogy megyében, mely a Balaton déli partján fekszik. Az itt élők nap mint nap élvezhetik a tó közelségét és a természet adta szépségeket. A település nyugodt, csendes környezetet biztosít, ideális mindazok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis a Balaton varázslatos hangulatához közel szeretnének élni. A helyi közösség barátságos, és számos kulturális valamint sport tevékenység várja az itt élőket és a pihenni vágyókat egyaránt. A ház utcára néző ablakai garantálják a természetes fény bőségét minden évszakban, így a lakótér mindig világos és barátságos marad. A gáz cirkó fűtésnek köszönhetően a fűtési költségek optimalizálhatóak, így a ház nem csak kényelmes, de gazdaságos is egyben. A tágas helyiségek és a jó elosztás lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját kis szigetét ebben az otthonos lakásban. Eladó egy 178 négyzetméteres,  tégla építésű, gáz cirkó fűtéses családi ház Balatonszárszó szívében.  Az 1985-ben épült épület nem csak időtálló, hanem napfényes terekkel is büszkélkedhet, melyek a szeretetteljes otthon melegét sugározzák.Ne szalassza el ezt a ritka lehetőséget!A főépület: 178m2.2db terasz: 38m2.Melléképületek: 35m2Összesen: 225m2Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
20,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY