Eladó ház Balatonszabadi 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonszabadi 80 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8279838
Referenciaszám: H492379
Frissítve: 4 napja

Balatonszabadi eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
475 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1726 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszabadi csendes, rendezett környezetében kínálunk eladásra egy igazán különleges, tehermentes ingatlant, amely ideális választás lehet azoknak akik egy otthont keresnek a természet közelségében, vagy befektetési lehetőséget fontolgatnak. Ez a használt, de átlagos állapotú ház 80 négyzetméteren helyezkedik el, három tágas szobával, amelyek kellemes életteret biztosítanak családjának vagy barátainak. A tetőtér beépítéses ingatlan földszintjén : nappali , konyha , zuhanyzó , W.C. , és a pince lejáró található. A tetőtérben : 2 hálószoba , önálló W.C. lett kialakítva. Az étkező - nappaliként használt helyiségből nyíló ajtón keresztül jutunk le a téglából kirakott boltíves pincébe ,amiben most is a helyben termett szőlőből készített bort tárolják. Közművek : víz , villany bekötve , csatorna ezen a területen nincs , emésztő lett kialakítva. Fűtés : hagyományos kandalló Nyílászárók : fából Tető : cserép fedés A 15 négyzetméteres terasz és a 6 négyzetméteres erkély tökéletes helyszínt nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra, miközben a környék panorámás látványával elbűvölheti Önt. A telek mérete: 1762m2 A rendezett kert lehetőséget ad arra, hogy saját zöld oázist alakítson ki, ahol a szabadban töltheti idejét, vagy akár kertészkedhet is. A kertben 25 db termő gyümölcsfa és szőlő van. Külön kialakításra került egy konyhakert. A kerti tároló praktikus megoldás a szerszámok és egyéb eszközök tárolására, így a kertje mindig rendezett és ápolt maradhat. Balatonszabadi kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés rendkívül egyszerű. A település jól megközelíthető autóval, a közeli főutaknak köszönhetően pedig a Balaton partja és a környező városok is könnyen elérhetők. A Siófoki Aranypart és a szabad strandok 10 perc alatt kényelmesen elérhetőek. A tömegközlekedési lehetőségek is kedvezőek, így a helyi buszjáratok segítségével könnyedén eljuthat a közeli városokba, ahol számos szolgáltatás és üzlet várja. A környék biztonságos és csendes, ideális választás azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától, miközben a Balaton közelsége számtalan szabadidős tevékenységet kínál. A természet közelsége lehetőséget ad a kirándulásokra, kerékpározásra. Bízom benne, hogy ez a különleges ingatlan felkeltette érdeklődését. Amennyiben további kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni a házat, ne habozzon bizalommal keressen! Segítek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zergi Éva Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zergi Éva Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY