Eladó ház Balatonmáriafürdő 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonmáriafürdő 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8194708
Referenciaszám: 17112132
Frissítve: 20 napja

Balatonmáriafürdő eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
690 769 Ft/m²
65 m²
Alapterület
648 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonmáriafürdőn egy önálló, tégla építésű, zsindelytetős, földszintes, 65 m2 összterületű családi házat, 648 m2-es telekkel, a Balatontól mindössze 500 méterre!   Az ingatlan felosztása a következő: egy fedett terasz, egy nappali, két hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, egy konyhafülke, egy nyári konyha étkezővel, illetve egy tároló található benne. Az ingatlan részét képezi továbbá egy 20 m2-es melléképület is, ami jelenleg raktárként funkcionál. A telken egy ásott és egy fúrt kút is található, amivel a szépen füvesített kertet locsolni lehet.   Közműveket tekintve minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtésről elsősorban gáz konvektorok gondoskodnak, de egy fatüzelésű cserépkályha is beépítésre került. A nyílászárók fából készültek, külön hőszigetelést nem kapott a ház.   Az épület jó állapotban van, igény szerint természetesen modernizálható, de abszolút használható.    Aki elérhető áron keres önálló ingatlant közel a Balatonhoz, annak nem kell tovább kutakodnia. Itt a remek lehetőség, hogy álmai otthonát-nyaralóját varázsolja belőle. Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! Ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget! Legyen most Ön az első!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Ne feledje! Nálunk Ön az első!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortoskocsibeállókamrateraszbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Graszl Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Graszl Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY