Eladó ház Balatonlelle 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonlelle 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8142323
Referenciaszám: 317109
Frissítve: 14 napja

Balatonlelle eladó családi ház 3 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 290 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
735 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONLELLE CSENDES ZÖLDÖVEZETI RÉSZÉN A VÍZPARTTÓL 100 méterre 735 nm-es telken egy 100 nm-es ház 129 M Ft-ért eladó! Praktikusan kialakított, de felújítandó N+3 szobás téglaház kiválóan alkalmas családi nyaralónak, pihenésre vágyóknak és befektetési célra is remek lokácója miatt. Az ingatlanba a teraszról belépve a nappali fogad minket, jobbra egy tágas szoba, a hátsó részen további két kisebb szoba helyezkedik el. A pihenés nyugalma érdekében a két kisebb hálószoba között került kialakításra a kádas fürdőszoba WC-vel és a mellette lévő helységben a konyha. A kert első részében hatalmas ősfák biztosítják az árnyékot a nap teljes szakában. A hátsó kert benapozott, alkalmas akár nagyobb medence elhelyezésére is, de terjedelmes területéből fakadóan csak a fantázia és a pénztárca szab határt. Téliesített: víz, csatorna, gáz, áram. Klíma Keressen bizalommal a hét bármely napján! Hitelügyintézésben is szívesen segítünk! 一套 100 平方米的房屋售价 1.29 亿福林,位于巴拉顿莱勒安静的绿地部分,距离海滨 100 米,占地 735 平方米! 这座N+3房的砖房设计实用,但需要翻新,位置优越,非常适合家庭度假、想要放松的人以及投资目的。 从露台进入酒店,首先映入眼帘的是客厅,右侧是一间宽敞的房间,后面还有两间较小的房间。为了放松身心,带浴缸和卫生间的浴室建在两间较小的卧室之间,厨房位于旁边的房间内。 在花园的第一部分,巨大的古树全天提供阴凉。后花园阳光明媚,适合建造较大的泳池,但由于面积较大,唯一的限制就是您的想象力和钱包。 防冻:水、污水、煤气、电。 气候 一周中的任何一天都可以放心搜索! 我们也很乐意帮助您进行信用管理! Yī tào 100 píngfāng mǐ de fángwū shòu jià 1.29 Yì fú lín, wèiyú bā lā dùn lái lēi ānjìng de lǜdì bùfèn, jùlí hǎibīn 100 mǐ, zhàn de 735 píngfāng mǐ! Zhè zuò N+3 fáng de zhuān fáng shèjì shíyòng, dàn xūyào fānxīn, wèizhì yōuyuè, fēicháng shìhé jiātíng dùjià, xiǎng yào fàngsōng de rén yǐjí tóuzī mùdì. Cóng lùtái jìnrù jiǔdiàn, shǒuxiān yìng rù yǎnlián de shì kètīng, yòu cè shì yī jiàn kuānchǎng de fángjiān, hòumiàn hái yǒu liǎng jiān jiào xiǎo de fángjiān. Wèile fàngsōng shēnxīn, dài yùgāng hé wèishēngjiān de yùshì jiàn zài liǎng jiān jiào xiǎo de wòshì zhī jiān, chúfáng wèiyú pángbiān de fángjiān nèi. Zài huāyuán de dì yībùfèn, jùdà de gǔ shù quán tiān tígōng yīnliáng. Hòu huāyuán yángguāng míngmèi, shìhé jiànzào jiào dà de yǒngchí, dàn yóuyú miànjī jiào dà, wéiyī de xiànzhì jiùshì nín de xiǎngxiàng lì hé qiánbāo. Fángdòng: Shuǐ, wūshuǐ, méiqì, diàn. Qìhòu yīzhōu zhōng de rènhé yītiān dū kěyǐ fàngxīn sōusuǒ! Wǒmen yě hěn lèyì bāngzhù nín jìn háng xìnyòng guǎnlǐ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY