Eladó ház Balatonlelle 94 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonlelle 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7737506
Referenciaszám: NY011007
Frissítve: 21 napja

Balatonlelle eladó családi ház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 053 191 Ft/m²
94 m²
Alapterület
2061 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség! Balatonlelle-Rádpusztán kínálunk megvételre paradicsomi környezetben, három hálószobás felújított családi házat. Az ingatlan 2061 nm-es telken fekszik. Az épület belső hasznos alapterülete 81 nm, melyhez egy déli tájolású fedett, fákkal körülölelt, hangulatos 26 nm-es terasz kapcsolódik. Az ingatlanba belépve az előtérbe jutunk, innen tárul elénk a nappali-konyha étkező hármasa. Ebből a térből nyilik a három hálószoba, valamint a fürdőszoba-wc. Az ingatlan letisztult, mégis vidám-romantikus hangulatot áraszt. A házba korszerű szigetelt fa és műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az otthon melegéről tartályos gázszolgáltatás segítségével gázcirkó kazán, valamint kandalló gondoskodik. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az épület alatt egy 8nm-es tökéletes állapotú pincehelyiség található. A kertben egy 13nm-es fa tároló teszi lehetővé a szerszámok és kinti bútorok megóvását. A telken szemetgyönyörködtető környezetben, halastó, két szaletli és egy medence biztosítja a gondtalan kikapcsolódást. Balatonlelle a déli part egyik központi települése. Bevásárlási lehetőségben, szolgáltatátókban gazdag város. Aldi. Lidl, Spar, Rossmann, DM, Diego, a környék legjobb cukrászdái, minőségi éttermek, kikötő... gondoskodnak az élhető mindennapokról. Rádpuszta közigazgatásilag Balatonlelléhez tartozik, de mégis szeparáltan, természetközeli környezetben helyezkedik el, csendre és nyugalomra vágyók kedvelt célpontja. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Terasz:
26,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY