Eladó ház Balatonkenese 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonkenese 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8285296
Referenciaszám: HZ027340
Feltöltve: ma

Balatonkenese eladó családi ház 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
890 099 Ft/m²
101 m²
Alapterület
1086 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonkenesén, a Fő utcában, 110 m²-es, 3 szobás, FELÚJÍTOTT,  KLÍMÁS parasztház, 1086 m²-es telekkel - ELADÓ! A frekventált részen, a központhoz közel található, rusztikus jegyeket magán viselő ház alapjait az 1910-es években vöröskő alapra, vályog téglából építették. Ehhez a későbbi években B30-as falazattal építettek, így kialakítva a jelenlegi három szoba, konyha, kamra, étkező, valamint mosdó, fürdő-WC, két közlekedőkön elérhető egységét. A 2016-2018 között történt átalakítás során, a ház DK-i homlokzata 10 cm-es, külső DRYVIT szigetelést kapott. A szobák közül a legnagyobbat hajópadló, míg a többi szobát és a ház valamennyi helyiségét kerámia járólap burkolat borítja. Az összközműves ingatlan melegét egy VIESSMANN gáz (cirkó) kazán biztosítja, lapradiátor hőleadókkal, míg két szomszédos szoba esetén, egy falba épített kandalló is a lakók melegét szolgálja. A konyhában egy fa tüzelésű öntöttvas kandalló, az étkezőben pedig egy kemence került beépítésre.  A két hálószobában egy-egy modern, WiFi-vel távvezérelhető GREE hűtő-fűtő klíma is a lakók kényelmét szolgálja. Az ingatlan nyílászárói fából készült kétrétegű, hőszigetelt, bukó-nyíló ablakok, valamint fából készült ajtók egyaránt. A felújítások során az ingatlan minden részében megújult a fűtés-, a víz- és a villanyhálózat (32A) egyaránt, mely utóbbi esetében ultra takarékos, bronztestű LED fényforrások biztosítják a világítást. Az egyik szobából kialakított edzőszobában mind ezek mellett, egy infraszauna is helyet kapott, de kívül, a növények takarásában kialakított teraszon egy szúnyoghálóval körbevett jacuzzi is működik. A lakóépület mellett egy tégla építésű, betonfödémes melléképületben további tároló lehetőség mellett, két különálló és fedett udvari beálló került kialakításra, melyek mindegyikénél a villanyáram elérhető. Az összközműves, két utcát átölelő telek a kőkerítés és zöld növényzet védelmében, további kikapcsolódást biztosít a lakóknak a fedett sörpados kerti grillezővel, valamint a gyümölcsfákkal (birs, füge, körte, meggy). A PER- és TEHERMENTES ingatlan komplett bútorzattal és berendezéssel eladó - igény esetén. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Erkély:
20,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY