Eladó ház Balatonkenese 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonkenese 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8274940
Referenciaszám: 323834
Frissítve: 1 napja

Balatonkenese eladó családi ház 4 szobás: 138,9 millió Ft

138,9 millió Ft
1 251 351 Ft/m²
111 m²
Alapterület
678 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 504 Ft
Második évtől
576 268 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatonkenesén, festői környezetben lévő, saroktelken elhelyezkedő családi ház! Kihagyhatatlan lehetőség egy nyugodt, csendes utcában ez az újszerű ház, családok vagy befektetők számára !! A Balaton északkeleti végén , festői környezetben találjuk az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelyét, Balatonkenesét. Ezen az impozáns helyen, egy csendes utcában, ideális méretekkel, családi házat kínálok Önnek megvételre. Az ingatlan 2014-ben épült, telek mérete 678nm, az ingatlan lakóterülete 111nm. A ház tégla falazatú, kívülről 8 cm hőszigetelés van rajt, a tető héjazata bramac cserép. Nagy udvarral , árnyékot adó diófákkal és egy 20 nm terasszal rendelkezik, ami minden napszakban és évszakban kíváló hely a feltöltődésre. ELSŐ LAKÓSZINT előszoba, fürdő+wc , két szoba és egy amerikai konyha étkezővel és nappalival, konyha gépesített ami a vételárban benne van(mikrohullámú sütő, mosogatógép, villanytűzhely, sütő) MÁSODIK LAKÓSZINT két szoba , kézmosó wc TETŐTÉR szigetelése 10 cm üveggyapot + fólia, igény szerint beépíthető GARÁZS egy autónak van lehetősége beállni, az udvarban több autó parkolására is van lehetőség a térkővel burkolt területen, itt kapott helyet a vegyestüzelésű kazán és közvetlen bejárat nyílik az ingatlanba is ami egy kényelmes megoldás, garázskapu elektromos. Kamerarendszer teljes körűen kiépített. A Strand, posta, buszmegálló, orvosi rendelő, vasútállomás a közelben! Belváros is csupán 10 perc gyalog, ahol a kulináris élményeket élvezhetik az itt lakók! : Pörc Bisztró Szó ami Szó Katica pékség További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! Amiben segíteni tudunk: - megbízható ügyvédi háttér, - energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés, - állami támogatások: CSOK, babaváró támogatás, falusi CSOK - személyi kölcsönök, - megtakarítások, lakástakarék. Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
E
összkomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertai Krisztina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 498 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertai Krisztina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 498 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY